Ekrem İmamoğlu, Burcu Köksal'ı tehdit etti: Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti!

CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ı tehdit etti. 'Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak' diyen Köksal'ı ima eden İmamoğlu, "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak, onu söyleyeyim." ifadelerini kullandı.

CHP medyasının bir anda 'faşist' diyerek hedef haline gelen Köksal'a CHP içinden de sesler yükseliyor.

Burcu Köksal'ın 'Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak' sözlerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'sürçülisan' oldu diyerek düzeltmişti. 

İMAMOĞLU'NDAN KÖKSAL'A ÇOK SERT TEPKİ

Köksal'ın çıkışının ardından DEM ile İstanbul'da "kent uzlaşısı" adı altında bazı ilçelerde ittifak yapan CHP'nin eşgenel başkanı diye de görülen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert tepki geldi.

"YA KENDİNE BAŞKA BİR İŞ BULACAK YADA BAŞKA PARTI BULACAK"

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'a Bakırköy mitinginde adeta ateş püsküren İBB Başkanı İmamoğlu "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak, onu söyleyeyim." dedi.

 

 

Ekrem İmamoğlu, Burcu Köksal'ı tehdit etti: Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Burcu Köksal CHP İstanbul DEM Parti Afyonkarahisar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.