Eğlencesine DNA testi kötü sonuçlandı! 12 yıl boyunca oğlu sanmıştı...

Bir anne, eğlencesine DNA testleri yapmaya karar vermesinin ardından aklına asla gelmeyecek bir olay başına geldi. Anne, DNA testi sonrası en küçük oğullarının birinin çocuğu olmaması üzerine büyük şaşkınlık içinde kaldı.

Donna ve Vanner Johnson çifti, ataları hakkında daha fazla şey keşfetmek istediler, bu yüzden en büyük oğulları Vanner Jr ve küçük çocukları Tim ile birlikte DNA testi yaptırdılar.

Aile sonuçları geri aldığında, test Tim'in babasının bilinmediğini ve dolayısıyla çocuğun Vanner'dan olmadığını söylediği için Donna bu durumun bir tür hata olması gerektiğini düşündü.

Eğlencesine DNA testi kötü sonuçlandı! 12 yıl boyunca oğlu sanmıştı...

Daha sonra anne, çiftin ikinci oğluna laboratuvar ortamında döllenme yoluyla hamile kalındığında süreçte bir tür hata olması gerektiğini anladı.

Oğulları Tim doğduğunda babasına pek benzemiyordu, bunun yerine görünüş açısından annesine benziyordu, ancak bir süre DNA testi yaptırana kadar biyolojik babası başka birinin olduğunu bilmiyorlardı...

Ne olduğunu anladıklarında Donna ve Vanner, Tim'in biyolojik babasının çocuğu kendilerinden alabileceğinden korktular, ancak yine de çocuğun ebeveynleri olduklarına dair yasal güvence aldılar.

Yine de, Tim'in farklı babadan olduğu gerçeğini kabullenmesi gerekiyordu. Annesi çocuğun depresyonla mücadele ettiğini söyledi.

Çocuk, biyolojik babasının izini sürmek istediğini söyledi ve daha fazla DNA testi ile ailenin Tim'in biyolojik teyzesi olacak bir kadının izini sürmesine yol açtı.

Donna ve Vanner Johnson çifti, sekiz saat uzakta yaşayan ve Tim'in biyolojik babası olan Devin McNeil'in izini sürmeyi başardı.

Biyolojik baba Devin, karısı Kelly ile ayrıntıları tartışmak için Donna ve Vanner ile yüz yüze görüştü ve bir DNA testi yapmayı kabul etti.

Eğlencesine DNA testi kötü sonuçlandı! 12 yıl boyunca oğlu sanmıştı... - Resim : 2

Devin ve Kelly de en büyük oğulları Talon için yapay döllenme (IVF) için girmişlerdi, ancak testler sonrasında Devin'in de babası olduğunu ortaya çıkardı. Ayrıca Devin'in DNA'sı her iki çocuk için kullanılmıştı.

Hepsi velayet konusunda bir problem olmayacağını ve Vanner'ın Tim'in babası olduğu konusunda hemfikir oldu.

Aileler ilk olarak 2021'de bir araya geldi ve o zamandan beri iletişim halinde.

Eğlencesine DNA testi kötü sonuçlandı! 12 yıl boyunca oğlu sanmıştı... ile ilgili etiketler DNA
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.