Ege'nin Hamsisi 2. bölüm izle! Yeni bölümde ne olacak? 3. bölüm fragmanı

TRT 1'in yeni yaz dizisi Ege'nin Hamsisi, ikinci bölümü ile ekranlara geldi. Melahat ile Şevket'in birbirine girdiği açılıştan sonra neler yaşandı? Ege'nin Hamsisi 2. bölüm izle! Yeni bölümde ne olacak? 3. bölüm fragmanı haberimizde...

Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren TRT 1'in yeni dizisi Ege'nin Hamsisi komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. İkinci bölümü yayınlanan dizide Melahat’ın fendi Şevket’i yenecek mi? Ege'nin Hamsisi 2. bölüm izle! Yeni bölümde ne olacak? 3. bölüm fragmanı ve dizi ile ilgili bilgiler haberimizde...

Ege'nin Hamsisi 2. bölüm izle! Yeni bölümde ne olacak? 3. bölüm fragmanı


2. BÖLÜMÜN KONUSU
“Fırtına Şevket’in Muhlaması” dükkanının açılışında kasaba birbirine girer. Çıkan kargaşada Melahat’ın “Enginarın Kalbi” restoranı büyük hasar görür. Şevket karakolluk olur. Melahat, Şevket’in yaptıklarını yanına bırakmamaya kararlıdır. Ona dava açar. Artık Şevket ve Melahat arasında bir büyük bir savaş başlamıştır. Ancak Melahat’ın bu savaşta hesap edemediği bir şey vardır. Şevket’in oğlu Ömer… Ömer bu savaşta arabulucu görevini farkında olmadan üstlenecektir.

Rize’de kalan Şevket’in ablası Fikret ise Şevket’e küsmüştür. Ama sevdiklerini merak eden Fikret, Şevket’ten haber almak için müthiş bir plan hazırlar. Melahat ve Şevket’in ‘lezzet’ savaşları sürerken Şevket’in kızı Zeynep ile Melahat’ın oğlu Deniz aynı iş yerinde çalışmaya başlarlar. Ailelerine düşkün bu iki genç, anne ve babalarının arasındaki gerginlikten etkilenerek bu tatlı savaşta yeni bir cephe açarlar .”

Ege'nin Hamsisi 2. bölüm izle!

Ege'nin Hamsisi 3. bölüm fragmanı izle!

Ege'nin Hamsisi 2. bölüm izle! Yeni bölümde ne olacak? 3. bölüm fragmanı - Resim : 2

EGE'NİN HAMSİSİ NEDİR?
Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği TRT 1'in yeni dizisi Ege'nin Hamsisi'nin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan yaparken, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme aldı.

Usta oyuncularla sanat dünyasının genç yeteneklerini harmanlayan kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde; İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Yörelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin Pazartesi akşamları saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanıyor.

Ege'nin Hamsisi 2. bölüm izle! Yeni bölümde ne olacak? 3. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler TRT 1 egenin hamsisi 2. bölüm izle 3. bölüm fragmanı yeni bölümde ne olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.