Edis ve Aynur Aydın sevgili mi? İşte fotoğraflar ve mesajlar!

Edis ve Aynur Aydın sevgili mi? Aynur Aydın'ın sosyal medya hesabı hacklendi. Sonrasında ise Aydın'ın özel mesajları ve fotoğrafları yayımlandı. Yayımlanan mesajlar arasında ise Aydın'ın ünlü şarkıcı Edis ile konuşmaları yer aldı. Sonrasında ise akıllara Edis ve Aynur Aydın sevgili mi? sorusu geldi. İşte Aynur Aydın'ın ifşa edilen mesajları...

Edis ve Aynur Aydın sevgili mi? Magazin gündeminde Aynur Aydın konuşuluyor. Son dönemin koşulan şarkıcıları arasında yer alan Aynur Aydın sosyal medya hesabı hacklendi. Aydın'ın mesajları ve özel fotoğrafları yayımlandı. Aynur Aydın'ın yayılan mesajlar arasında Edis ile konuşması yer aldı. Mesajdaki ifadeler ikilinin sevgili olup olmadığını merak ettirdi. Peki
Edis ve Aynur Aydın sevgili mi?

Edis ve Aynur Aydın sevgili mi? İşte fotoğraflar ve mesajlar!

Son dönemde çıkış yakalayan şarkıcı Aynur Aydın'ın sosyal medya hesabı internet korsanları tarafından çalındı. Aydın'ın Instagram ve Twitter hesaplarından öfotoğrafları ve ünlü şarkıcı Edis ile olan mesajları yayımlandı.

Edis ve Aynur Aydın sevgili mi? İşte fotoğraflar ve mesajlar! - Resim : 2

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Aydın'ın açıklaması;

“İyi akşamlar. Az önce fark ettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaşıldı. Instagram’ı geri aldık. Twitter için uğraşıyoruz. Sizden tek bir ricam var lütfen o fotoğrafları daha fazla yaymayın. Çok rica ediyorum. Herkese geçmiş olsun kusura bakmayın" dedi.

Edis ve Aynur Aydın sevgili mi? İşte fotoğraflar ve mesajlar! ile ilgili etiketler Edis
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.