Eda Taşpınar bronzlaşmak için hangi ürünleri kullanıyor?

Yazın gelmesiyle vatandaşlar tatil keyfi için plajlara akın etmeye başladı. Güneşin zararlı ışınlarına fazla maruz kalınırsa yanıklardan cilt kanserine kadar pek çok probleme yol açan zararlı güneş ışınlarına karşı koymak için güneş koruyucu krem kullanmak şart! Magazin gündeminde adında sıkça söz ettiren Eda Taşpınar'ın güneş kremleri ve bronzluk ürünleri son zamanlarda çok popüler oldu. Bronz teniyle herkesin dikkatini üzerinde toplayan Eda Taşpınar'ın ürünleri nereden temin edilir?

Magazin ikonlarından Eda Taşpınar'ın kendi adını taşıdığı güneş kremleri ve bronzlaşma ürünlari şu sıralarda çok popüler. Ten rengiyle akıllarda iz bırakan Eda Taşpınar'ın ürünlerini almak isteyenler birbirleriyle yarışıyorlar. Peki Eda Taşpınar'ın ürünleri nereden temin edilir? Detaylar haberimizde...

Eda Taşpınar bronzlaşmak için hangi ürünleri kullanıyor?

Eda Taşpınar Güneş Yağı Beyaz Ten Bronzlaştırıcı 200ml
Özel formülü sayesinde cildin doğal bronzlaşma sürecini hızlandırır. Cildinizi yatıştırmayı ve korumayı amaçlarken, aynı zamanda da cildinizin nefes almasını sağlar. Beyaz tenlilerin ve hassas ciltlerinde istedikleri bronzluğa sahip olmasına yardımcı olur. Yeterli miktarda ürün vücuda hafifçe masaj yapılarak uygulanır. Ürün buharlaştıktan veya deniz banyosu yaptıktan sonra sık sık tekrarlayınız. Özel formülü sayesinde cildin doğal bronzlaşma sürecini hızlandırır. Cildinizi yatıştırmayı ve korumayı amaçlarken, aynı zamanda da cildinizin nefes almasını sağlar. Beyaz tenlilerin ve hassas ciltlerinde istedikleri bronzluğa sahip olmasına yardımcı olur. Yeterli miktarda ürün vücuda hafifçe masaj yapılarak uygulanır. Ürün buharlaştıktan veya deniz banyosu yaptıktan sonra sık sık tekrarlayınız.

Eda Taşpınar bronzlaşmak için hangi ürünleri kullanıyor? - Resim : 2
Eda Taşpınar Bronzluk Koruyucu Losyon 200ml
İçeriği sayesinde cildinizi nemlendirerek Eda Taşpınar Güneş Yağları ile elde ettiğiniz bronz teninizi daha uzun süre korumanıza yardımcı olur. Güneşe çıkmadan önce ve güneş sonrası kullanılabilir. Temiz cilde uygulanır.

Eda Taşpınar bronzlaşmak için hangi ürünleri kullanıyor? - Resim : 3

Eda Taşpınar Güneş Yağı Bronzing Bomb 200ml
Özel formülü sayesinde cildin doğal bronzlaşma sürecini hızlandırır. Eda Taşpınar'ın esmer ten rengini yakalamanıza yardımcı olur. Cildinizi yatıştırmayı ve korumayı amaçlarken, aynı zamanda da cildinizin nefes almasını sağlar. Esmer tenlilerin kullanımına uygundur. Vücuda püskürtülerek rahatça emilmesini sağlamak için hafifçe masaj yapılarak uygulanır. Ürünü güneşe çıkmadan önce uygulayın ve özellikle buharlaştıktan veya deniz banyosu yaptıktan sonra sık sık tekrarlayınız.

Eda Taşpınar bronzlaşmak için hangi ürünleri kullanıyor? - Resim : 4


EDA TAŞPINAR KİMDİR?

Eda Taşpınar bronzlaşmak için hangi ürünleri kullanıyor? - Resim : 5
Eda Taşpınar, 2012 yılında kendi şirketi olan Yıldız Dükkanı’nı kurdu ve kendi adını taşıyan markası altında güneş yağları, at kuyruğu bitkisi şampuanı ve vücut şampuanı, doğal at kılı fırçası gibi kozmetik ürünleri Türkiye çapındaki kozmetik zincir ve eczanelerde piyasaya sürdü.

Eda Taşpınar ürünlerini yurtdışında da takipçileri ile buluşturuyor. Eda Taşpınar şirketinin vizyonunu “kadınları mutlu etmek” olarak belirlemiştir. Türkiye’de önde gelen markalarına özel aksesuar ve giyim koleksiyonları hazırladı ve hazırlamayı sürdürüyor. Tasarımcı olarak ürünlerini paylaşmaya devam ediyor.

Eda Taşpınar, televizyon kariyerine CNN Türk’te yayınlanan Trendikon programı ile başladı. Show TV de yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği “Yok Böyle Dans” adlı programdaAzra Akın, Bedük, Bora Kozanoğlu, Burcu Esmersoy, Burcu Güneş, Defne Joy Foster, Derya Büyükuncu, Güneri Civaoğlu, Metin Arolat, Nilgün Belgün, Pascal Nouma, Ragga Oktay, Sibel Arnagibi ünlülerle yarıştı.

Eda Taşpınar, 2003 yılından başlayarak sekiz sene boyunca iş adamı Nurettin Hasman ile birlikte oldu. 2011 yılında ayrıldılar. Eda Taşpınar, 2012 yılında sevgilisi, sörfçü Bora Kozanoğlu ile birlikte Alaçatı’da B House Boutique Hotel isimli bir oteli işlettiler. Eda Taşpınar 2013 senesinden itibaren ünlü avukat Can Verdi ile beraber.

 

GÜNEŞ'E ÇIKACAKLAR DİKKAT!

Eda Taşpınar bronzlaşmak için hangi ürünleri kullanıyor? - Resim : 6
OLUMSUZLUKLAR ÖN PLANDA
20'nci yüzyılın başlarında bronz ten sağlıklı görünümün ve estetiğin simgesi iken, 21'inci yüzyılda ise güneşlenmek ve bronzlaşmak; cilt kanseri, erken kırışma, lekelerdeki artma gibi olumsuzluklarla anılmaya başladı.

D VİTAMİNİ KAYNAĞI
Güneş; insanlar için başlıca D vitamini kaynağıdır ve insan yaşamında ve sağlığında önemli bir yere sahiptir. Ancak yeterli D vitamini sentezi için güneş altında çok uzun süre geçirilmesine gerek yok. Her gün 10-15 dakika güneşlenmek, D vitamini sentezi için yeterlidir. Aynı zamanda güneş koruyucu kullanmak D vitamini sentezini olumsuz yönde etkilemez. Uzun süre ve korunmasız bir şekilde güneş altında kalındığında cilt kanserinden güneş yanıklarına, lekelerden erken yaşlanmaya kadar pek çok sorun ortaya çıkabilir. Bu da güneşin yararından çok zararıyla karşı karşıya kaldığımız anlamına gelir.

RİSKİ AZALTIN
Çocuklarımızı UV'den koruyalım. Hayatınız boyunca maruz kaldığınız UV ışınlarının yüzde 80'ini 18 yaşına kadar alırsınız. Çocuklarımızı güneşten korumak, deri kanseri riskini en az yüzde 80 oranında azaltır.

AÇIK TENLİLER DİKKAT!
Güneş yanığı; ultraviyole ışınlarının (UVA-UVB) yol açtığı sorunların başında gelir. En çok açık tenlileri etkileyen güneş yanığına, çocuklar ve yaşlılar daha duyarlıdır. Açık renkli bir cilde sahip olmak da yanığın şiddetini artırır. Özellikle korunmasız olarak güneş altında uzun süre kalındığı zaman 2-4 saat içinde ciltte kızarıklık, 12-24 saat sonra ise su kabarcıkları gelişir.

ÇOCUKLARA ÖZEN GÖSTERİN
Korunmasız ciltte 15 dakika gibi kısa bir sürede bile güneş yanıkları oluşabilir. Özellikle çocuklarda gelişen güneş yanıklarına karşı son derece dikkatli olunmalıdır. Çocukluk döneminde geçirilen güneş yanıkları, ileriki yaşlarda oluşan cilt kanserinin en önemli nedenini oluşturur.

GÜNEŞE ÇIKARMAYIN
Güneşli bir günün sonunda derisi hafif pembeleşen bir çocukta ertesi gün tam olarak gelişmiş bir yanık görülebilir. Bu nedenle daha fazla hasar oluşmasını önlemek için çocuğun güneşe çıkması önlenmelidir. Çocuğa, güneşten korunma yöntemleri anlatılmalıdır.

HASAR RİSKİNİ YOK ETMEZ
Güneşten koruyucu ürün kullanmak, güneş altında daha uzun süre kalınabileceği anlamına gelmez. Çünkü bu ürünler ultraviyole hasarını sadece azaltır, sanılanın aksine hasar riskini yok etmez.

GÖLGEDE DE KREM SÜRÜN
Su yüzeyi, kum, kar ve beton güneş ışınlarını yansıttığı için bu alanların yakınında bulunanlar güneşin zararlı etkilerine daha fazla maruz kalır. Dolayısıyla doğrudan güneş altında değil, sadece gölgede bulunulan zamanlarda da güneş kremi kullanılması büyük önem taşır.

UVA'YE KARŞI DA KORUSUN
Güneş koruyucu ürünlerin UVB ışınlarının yanı sıra UVA'ya karşı da koruyucu özelliği bulunmalıdır. Bu nedenle parsol, mexoryl, titanium dioksid ve çinko oksid gibi maddeler içeren güneşten koruyucular tercih edilmelidir.

EN AZ SPF 30 OLMALI
Yüzme ve terlemeye yol açacak diğer spor aktiviteleri öncesinde suya dayanıklı bir güneşten koruyucu tercih edilmelidir. Türkiye'de yaşayan insanlar için en az SPF 30 koruma faktörlü bir güneş koruyucu seçilmelidir.

İKİSAATTE BİR TEKRARLAYIN
Koruyucu krem, güneşe çıkmadan 30 dakika önce sürülmeli ve her iki saatte bir mutlaka tekrar edilmeli. Terleme ya da yüzme sonrasında bu süre dikkate alınmadan koruyucu yenilenmelidir.
Öncelikle yeterli bir koruma sağlayabilmesi için güneş koruyucusu santimetrekare başına 2 mg. sürülmelidir. Yani yüz, boyun ve tek kol için her bir alana yarım tatlı kaşığı; gövde, ön bacak, arka bacak, tek bacak için birer tatlı kaşığı krem kullanılmalı.

GÖLGENİZ SİZDEN KISAYSA RİSK ALTINDASINIZ!
Güneş koruyucu kullanımı, diş fırçalama ya da e-posta kontrol etme gibi bir alışkanlık haline getirilmeli.
10.00-16.00 saatleri arasında güneşe çıkmamaya ve açık hava aktivitelerini mümkün olduğunca sınırlandırmaya özen gösterin.
Gölgeniz sizden uzunsa güvendesiniz demektir.
Sadece gölgede durmak bile UV'yi yüzde 50-95 oranında azaltmayı sağlar.

Eda Taşpınar bronzlaşmak için hangi ürünleri kullanıyor? ile ilgili etiketler Eda Taşpınar bronzlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.