Eda Erol kimdir? Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol kaç yaşında?

Ünlü sunucu Esra Erol'un kız kardeşi ve ünlü sanatçı Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol'un yaşamı, kaç yaşında olduğu ve kariyeri büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol kimdir, kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol aynı zamanda ünlü sanatçı Alişan ile bir dönemler nişanlıydı. Oyunculuk deneyimi de bulunan Eda Erol'un hayatı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde... 

Eda Erol kimdir? Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol kaç yaşında?

EDA EROL KİMDİR?

 Eda Erol, izdivaç programlarıyla tanınan ünlü sunucu Esra Erol'un kız kardeşidir. Sinoplu anne ve göçmen bir babanın ikinci kızı olarak 1986 yılında dünyaya gelen Eda Erol, 36 yaşındadır. Erol'un televizyon ekranlarındaki ilk deneyimi ise "46 Yok" adlı yapımla olmuştur. Erol'un emekli polis memuru olan babası İstanbul'a gelince kzını "Neşe Erberk Ajans" kayıt ettirmiştir. Ardından Erol, Afyon Kocatepe üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. İlk rol aldığı film ise "Stajyer Mafya"dır.

Eda Erol bir dönemler ünlü sanatçı Alişan ile nişanlanmıştır. Ancak çift, aralarında çıkan anlaşmazlıklar sebebiyle ayrılma kararı almıştır.

 

Eda Erol kimdir? Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol kaç yaşında? ile ilgili etiketler Eda Erol Esra Erol Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.