Ece Üner ile Susma Neden Bitti? Ece Üner ile Susma Neden Yok, bitti mi?

Ağustos ayında Kanal D'ye transfer olan ve gündüz kuşağı yapmaya başlayan sunucu Ece Üner ekrana veda ediyor. Haber spikerliğinden istifa edip kadın programı yapmaya başlayan sunucu beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Peki Ece Üner ile Susma neden bitiyor?

Ece Üner ile Susma neden yok, bitti mi merak ediliyor. 9 Ağustos'ta başladığı gündüz kuşağına 17 Aralık itibariyle vedaya hazırlanan ünlü sunucu Ece Üner beklediğini bulamadı. Müge Anlı'ya rakip olarak çıkan ve toplam 95. bölüm süren Ece Üner ile Susma final yapıyor.

Düşük reytinglere daha fazla dayanamayan program Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanıyordu. Rekabete daha fazla dayanamayan sunucu erken final yaptı.

Ece Üner'le Susma'da reyting kriz çıkardı! Yollar ayrıldı!

ECE ÜNER İLE SUSMA NEDEN YOK, BİTTİ Mİ?

Spikerlikten istifa edip gündüz kuşağına geçiş yapan Ece Üner aradaığını bulamadı. Ece Üner ile Susma'nın final nedeni düşük reytingler oldu. Program 17 Aralık Cuma günü son kez izleyicinin karşısına çıkacak.

Uzun yıllar Show TV'de ana haber bültenini sunan Ece Üner, geçtiğimiz yaz kanaldan istifa ederek Kanal D'ye transfer olmuştu.

Ece Üner ile Susma Neden Bitti? Ece Üner ile Susma Neden Yok, bitti mi? ile ilgili etiketler Ece Üner ece üner ile susma neden yok ece üner ile susma bitti mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.