Ece Ronay, kurşunlanan güzellik merkezinin camlarını neden değiştirmedi?

Güzellik merkezlerinin kurşunlanmasıyla gündeme gelen Ece Ronay, dükkanının önünden fotoğraf paylaştı. Kurşunlanan iş yerinin camlarının hala değiştirilmediğini gören takipçileri ise nedenini sordu. Bunun üzerine açıklama yapan Ece Ronay, ''İbret-i alem olsun diye böyle kalsın'' dedi. İşte Ece Ronay'ın dikkat çeken açıklamasının devamı...

Güzellik merkezleri olan Ece Ronay'ın geçtiğimiz günlerde farklı tarihlerde Kocaeli ve Kadıköy'de bulunan iki güzellik merkezi kurşunlandı. Yaşanan olayın ardından suç duyurusunda bulunarak ifade veren Ronay, "Birileri, beni bu yaşanan olayların içine çekmeye çalışıyor. Benim bu olaylarla bir alakam yok" dedi.

Ece Ronay, kurşunlanan güzellik merkezinin camlarını neden değiştirmedi?

İSMAİL SAYMAZ: ECE RONAY KURŞUNLARI AYHAN BORA KAPLAN'A UZANIYOR

Gazeteci İsmail Saymaz, Ece Ronay'ın güzellik merkezlerinin kurşunlanması üzerine konuyu köşesine taşıdı.  Ece Ronay'ın güzellik merkezlerininve eski eşi Mehmet Bilir'in araçlarının sergilendiği oto galerinin kurşunlanması üzerine köşesinde yazdığı yazı gündem oldu. Saymaz, ''Ece Ronay’la eski eşi arasındaki gerilim karşılıklı kurşunlamaya dönüştü. Ece Ronay, Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olan sevgilisi Serdar Sertçelik’i devreye koydu" dedi. Saymaz'ın ''Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor'' başlıklı yazısı gündem olunca Ece Ronay'dan Saymaz'a yanıt geldi.

Ece Ronay, kurşunlanan güzellik merkezinin camlarını neden değiştirmedi? - Resim : 2

ECE RONAY'DAN İSMAİL SAYMAZ'A: KANITLARSANIZ 1 HAFTA BOYUNCA HAVLAYACAĞIM''

Ece Ronay paylaşımında 'Sayın İsmail Saymaz, tam şu an eğer benim böyle bir şeyi Ayhan Serdar dediğiniz insanlara yaptırdığımı kanıtlarsanız 1 hafta boyunca her sabah kalkıp storylerimde havlayacağım! Kanıtlayamazsanız siz bu haberin kaynağını açık görünür ve net şekilde paylaşacaksınız. Uygun mudur efendim? Yoksa Ece çok seviyesiz muhattap olamamın altına sığınıp bana hiçbir cevap vermeden uydurma haberi yaptığınızla mı kurtulmak istersiniz?' dedi.

Ece Ronay, kurşunlanan güzellik merkezinin camlarını neden değiştirmedi? - Resim : 3

GÜZELLİK MERKEZİNİN KIRIK CAMLARINI NEDEN DEĞŞTİRMEDİ?

Ece Ronay, geçtiğimiz gün kurşunlanan güzellik merkezinin önünden fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı gören takipçileri ise dükkanın kurşunlanan camının değiştirilmediğini görünce ''Abla keşke fotoğraf çekinmeden önce camı yaptırsaydın'' şeklinde yorumlar yaptı. Yapılan yorumlar üzerine açıklama yapan Ece Ronay, kurşunlanan dükkanın kırık camlarını neden değiştirmediğini açıkladı.

Ece Ronay, kurşunlanan güzellik merkezinin camlarını neden değiştirmedi? - Resim : 4

Ece Ronay açıklamasında şu sözlere yer verdi: ''İstanbul'un göbeğinde bir kadının dükkanı kurşunlandı ve failleri bulunana kadar kesinlikle camı değiştirmeyeceğim. İbret-i alem olsun diye böyle kalsın. Failleri bulununca tabi ki değiştireceğim. Ama şuan değiştirmiyorum. Bu da benim kadına yönelik şiddete ve diğer suçlara yönelik bir isyanım ve bir duruşum olsun.''

Ece Ronay, kurşunlanan güzellik merkezinin camlarını neden değiştirmedi? - Resim : 5

Ece Ronay, kurşunlanan güzellik merkezinin camlarını neden değiştirmedi? ile ilgili etiketler Ece Ronay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.