Ece Gürsel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ece Gürsel kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne soruları araştırılmaya başlandı. Ünlü manken ve şarkıcı olan Ece Gürsel bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Ece Gürsel’in hayatını sizler için derledik. Ece Gürsel kimdir detaylı bilgi haberimizde.

Ece Gürsel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? 1999 yılından beri aktif olarak mankenlik yapan Ece Gürsel manken ve şarkıcıdır. Uzun zaman sonra konuk olduğu sabah programında yaptığı çarpıcı açıklamalar ile hayatı araştırılmaya başlandı. Sizler için derledik. Ece Gürsel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ece Gürsel kimdir?

Ece Gürsel 11 Aralık 1982 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. Ece Gürsel Barbaros İlkokulu'nu ve Atatürk Ortaokulu'nu bitirdikten sonra Antalya Koleji'ne gitti. Bir süre burada okuduktan sonra lise öğrenimini Akdeniz Koleji'nde tamamladı. 2002 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Ece Gürsel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Eğitimini sürdürdüğü 1999 yılında mankenliğe başladı. Aynı yıl Miss Model of Turkey yarışmasına katılarak ikinci oldu. 2000 yılında Star TV Güzellik Yarışması'nda ikincilik kazandı. 2001 yılında Şebnem Schaefer'in birinci olduğu Ford Models Super Model of The World yarışmasında Ece Gürsel yine ikincilik elde etti. Üniversite eğitimini 2002 yılında Antalya'da tamamladıktan sonra, ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti.

2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ikinci seçildi ve Türkiye'yi Best Model International 2003'te temsil etme hakkı elde etti. 90 ülkenin katılımı ile Malezya'da düzenlenen Best Model International 2003'e Türkiye adına katılarak dördüncü oldu ve ayrıca en iyi vücutlu manken seçildi. Eski milli futbolcu Tayfun Gürsel'in kızıdır.

Ece Gürsel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? - Resim : 2

Instagram Adresi Ne?

Ünlü mankenin Instagram adresine ECE GÜRSEL (@ecegurselofficial) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Ece Gürsel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler ece gürsel kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.