Ebru Baki kimdir? Hangi kanal ile anlaştı?

Ebru Baki'nin yeni anlaştığı kanal belli oldu. CNN Türk Ekonomi Müdürü görevinde bulunan Baki Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından yollar ayrıldı. Baki'nin yaşamı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Ebru Baki kimdir? Ebru Baki hangi kanal ile anlaştı? Nerede çalışacak? Detaylar haberimizde...

Ebru Baki kimdir? Demiören Grubu'nun Doğan Medya Grubu'nu satın alması ile birlikte CNN Türk Ekonomi Müdürü Ebru Baki ile yollar ayrılmıştı. Baki yeni bir kanal ile anlaştı. Vatandaşlar ise Ebru Bak'nin yaşamını araştırmaya başladı. Peki Ebru Baki kimdir? Ebru Baki hangi kanal ile anlaştı? Nerede çalışacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Ebru Baki kimdir?  Hangi kanal ile anlaştı?

Medya Tava'nın haberine göre; Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından CNN Türk Ekonomi Müdürü Ebru Baki ile yollar ayrılmıştı.

CNN Türk'le yollarını ayıran Ebru Baki'nin TGRT Haber'le anlaştığı öğrenildi. Ören Ailesi ile el sıkışan Baki, TGRT Haber'de ekonomi servisini yönetecek.

EBRU BAKİ

1975, İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Baki, üniversite eğitimine devam ederken Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yapmaya başladı.

Okul ve çalışma hayatını birlikte yürüttü. Üniversiteyi ise bölüm ve okul birincisi olarak tamamladı. Öğrenciyken Cumhuriyet Dergi’de yayınlanan dizi haber ve fotoğrafları çeşitli ödüllere layık görüldü. Bu ödüller yurtdışı kurs eğitim imkanlarını da beraberinde getirdi.

Lise'den itibaren belirli dönemlerde eğitim amacıyla yurtdışında bulundu ve öğrenci değişim programları ile çeşitli burslardan yararlandı.

İletişim Fakültesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'ne devam etti. Hürriyet Gazetesi'nde stajyerlikten muhabirliğe uzanan 7 yıllık bir dönem geçirdi.

Hürriyet'ten sonra televizyon macerası başladı. CNN TÜRK'te ekonomi haberlerini sundu. Bir yandan da muhabirliğe devam etti. 2001-2014 yılları arasında CNN TÜRK'te ekonomi programları hazırladı aynı zamanda editörlük yaptı. 2014 yılında Ekonomi Haber Müdürü oldu. 2016 yılında CNN TÜRK Ekonomi Müdürlüğüne atandı.

CNN Türk'le yollarını ayıran Ebru Baki'nin TGRT Haber'le anlaştığı öğrenildi. Ören Ailesi ile el sıkışan Baki, TGRT Haber'de ekonomi servisini yönetecek.

CNN TÜRK

CNN Türk, ABD'li CNN şirketi ve Demirören Holding bünyesinde yayın yapan haber kanalı. Merkezi İstanbul'da olan kanalın en bilinen programları arasında 5N1K, Bir Yudum İnsan ve Oradaydım gibi yapımlar yer alır.

Doğan Holding'e ait Eko TV'nin karasal yayın frekansından yayın hayatına başlayan CNN Türk yayın hayatına başladığı ilk dönemlerinde doğrudan İngilizce'den çevrilen bazı programlar yayınlamıştır. 1999-2006 arasında sağ alt köşeye başlamıştır. 2005-2008 yılları arasında yayın haklarını satın aldığı Formula 1'i yayınlamıştır. 2006-2010 arasında yerini sağ üst köşeye taşımıştır. 28 Ocak 2008'de karasal yayın frekanslarını TNT'ye bırakmıştır. Daha sonra TV5 kanalının karasal yayın lisansı satın alınıp CNN Türk yayını yeniden çatı antenlerine verilmiştir. CNN Türk 2010 yılında tüm CNN'ler gibi logosunu tekrar sağ alt köşeye taşımıştır. 17 Eylül 2012 tarihinde 16:9 yayın formatına geçmiştir.

Kanal şu an sadece bazı şehirlerde karasal yayında olup ayrıca, Kablo TV, Teledünya, Digiturk, Filbox ve D-Smart üzerinden yayınlarına devam etmektedir.

Kanal şu an Kanal D Haber ve CNN Türk Haber Merkezi olarak devam etmektedir.

 

Ebru Baki kimdir? Hangi kanal ile anlaştı? ile ilgili etiketler ebru baki kimdir hangi kanal ile anlaştı nerede anlaşacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.