e devlet KYK başvuru sonucu sorgulama! KYK sonuçları açıklandı mı burs başvuru tarihi belli mi?

KYK yurt başvuru sonuçları için gözler Kredi ve Yurtlar Kurumuna çevrildi. Ağustos ayı içerisinde alınan başvuru işlemlerinin ardından sonuçların kısa süre içerisinde adaylara duyurulması bekleniyor. Peki KYK yurt başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak, burs başvuruları başladı mı?

Birçok öğrencinin barınma ihtiyacını karşılamak için büyük umutlarla başvuru yapıp beklediği KYK yurt başvuruları Ağustos ayı içerisinde alındı. Başvuruların tamamlanması ve Eylül ayına girilmesi ile birlikte binlerce Üniversite öğrencisi KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki KYK yurt başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

KYK yurt başvuru sonuçları için henüz bir tarih açıklanmadı. Başvuru sonuçlarının en kısa sürede açıklanması bekleniyor.

KYK YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN KYK YURT BAŞVURULARI HAKKINDA AÇIKLAMA!

Bakan Kasapoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle; Tarihin en yüksek yatak kapasitesi en yüksek yurt sayısı ve en yüksek yerleştirme ile bu süreci nihayetlendireceğiz. Gençlerimizin her bir talebine ilgisiz kalamayacağımızı umuyorum. Her yönüyle bu yurt gibi yüzlerce yurdumuz var. Bu yurtların her biri bizim gençlerimizin emrine amade. İlk defa başlayacak bu 502 bin genöten 316 bin 460'ı yurtlarımız için başvuruda bulundu.

2022-2023 eğitim öğretim dönemimiz için Bakanlığımız yurtlarımıza 415 bin 305 başvuru yapmış oldu. Bu başvurulardan 245 bin 116'sı kız öğrenciler. 169 bin 899'u ise erkek öğrenciler. Yurtlarımızı n hem gençlerimizin hem aileleri açısından büyük bir güven taşıdığını görmekten onur duyduğumuzu ifade ediyorum.

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK

KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN ALINACAK?

KYK burs başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. Başvuruların Ekim ayı sonu Kasım ayı başında alınması bekleniyor. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında KYK burs başvuruları 5-8 Kasım tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınmıştı.

e devlet KYK başvuru sonucu sorgulama! KYK sonuçları açıklandı mı burs başvuru tarihi belli mi? ile ilgili etiketler KYK yurt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.