Duygu Delen son durum ne? Otopsi raporu çıktı mı? Nasıl öldü?

Duygu Delen son durum ne? Duygu Delen cinayetindeki sır perdesi gizliliğini koruyor. Sosyal medyada yayılan son iddialarda Duygu Delen’in otopsi raporunun saklandığı ve davadaki gizlilik kararı şüphelere neden oldu. Peki Duygu otopsi raporu çıktı mı? Nasıl öldü? İşte detaylar…

4. kattan düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Duygu Delen’in ailesine Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den destek geldi.

Gaziantep’te Batal Höyük Sosyal Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, Duygu Delen olayının hepimizin ortak acısı ve bir baba olarak kadın cinayetlerinin bir terör eylemi olduğunu dile getirdi.

DUYGU DELEN SON DURUM NE?

Gaziantep’te erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın 4. Katından düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 17 yaşındaki lise öğrencisi Duygu Delen'in soruşturmasına getirilen gizlilik kararı için avukat Enes Akbulut’tan itiraz geldi. 13 Ağustos gününde yaşanan olayda erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın evinin penceresinden şüpheli bir şekilde düşen Duygu Delen hayatını kaybetmiş ve ardından gündem bir anda değişmişti.

Duygu Delen son durum ne? Otopsi raporu çıktı mı? Nasıl öldü?

Olayın ardından Mehmet Kaplan, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'cinsel istismar ve kasten öldürme' suçları ile tutuklanmıştı.

DUYGU DELEN OTOPSİ RAPOR ÇIKTI MI?

Duygu Delen’in avukatları Ömer Faruk Akan ile Göksel Öztürkmen, otopsi raporu için bazı açıklamalarda bulundu. Ömer Faruk Akan’ın otopsi hakkında görüşlerinden bazıları da şöyle oldu:

- Dosyada ciddi deliller var ve tanıklar dinlenmeye devam ediyor.

- Otopsi raporu hazır ancak bir ön rapor şeklinde… Adli Tıp Kurumu dışında bağımsız bir adli tıp uzmanının dosyayı incelemesini ve otopsi raporunu incelemesini istedik.

- Duygu’nun vücudunda düşmeye bağlı olmayan darp izleri mevcut.

- Titizlikle yürütülen bir soruşturma olduğu için ilgili ya da ilgisiz, aynı binada otursun ya da oturmasın o civardaki neredeyse tüm şahısları dinlemeye çalışıyorlar.

Duygu Delen son durum ne? Otopsi raporu çıktı mı? Nasıl öldü? ile ilgili etiketler duygu delen otopsi raporu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.