Duygu Delen olayında son durum ne! Cinayet mi intihar mı?

Gaziantep'te sevgilisi Mehmet Kaplan ile tartıştıktan sonra bulundukları evin penceresinden düşerek ölen Duygu Delen'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada Mehmet Kaplan tutuklandı. Acılı anne Şenel Delen kızının intihar etmediğini ve cinayete kurban gittiğini öne sürdü. İşte Türkiye'nin balkondan düşme görüntülerini unutmadığı Duygu Delen'in ölümündeki gelişmeler ve tüm detaylar...

Gaziantep’te bir apartmanın 4. katından düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Duygu Delen’in ölümü sonrasında cinayet zanlısı Mehmet Kaplan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne Şenel Delen ise kızının psikolojik bunalımı olmadığını söyleyerek Kaplan’ın son zamanlarda çıkardığı taşkınlıklardan söz etti.

Duygu Delen’in Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi’nde 13 Ağustos tarihinde 5 katlı apartmanın 4’üncü katından düşerek ölümü ile sonuçlanan soruşturma halen devam ediyor. Soruşturma dahilinde Adli tıp incelemesi sonucu olay günü Mehmet Kaplan’ın kanında uyuşturucu çıktığı iddia edildi. Avukat Önder Alkurt ise yaşananlar sonrasında bu durumun cinayet ihtimalini güçlendirdiğini ifade etti.

AYRILIK KARARI ALDI!

Duygu Delen’in annesi Şenel Delen ise açıklamasında kızının yaşamını yitirdiğini arkadaşından telefonuyla öğrendiğini belirtti. Kızının Mehmet Kaplan ile yaklaşık 1 yıldır arkadaş olduğunu ifade eden anne Delen, Ramazan ayı içerisinde Duygu’nun ayrılık kararı aldığını da sözlerine ekledi.

Duygu Delen olayında son durum ne! Cinayet mi intihar mı?

Anne Delen, aynı tarihler içerisinde bir gece saat 02.00 sıralarında evin önünde bir bağırma ve araç sesi duyduğunu söyleyerek Mehmet Kaplan’ın sürekli olarak taşkınlık çıkardığını belirtti. Mehmet Kaplan ile telefonda görüştüğünü de aktaran anne Delen, kendisine özür içerikli mesajlar geldiğini ve bir daha böyle şeylere bulaşmamasını gerektiğini sözlerine ekledi.

PSİKOLOJİK BUNALIMI YOKTU!

Duygu’nun Mehmet Kaplan ile kıyafetleri nedeniyle tartışma yaşandığını kendisine anlattığını belirten anne Şenel Delen, kızının hayat dolu, neşeli, sevecen, dertlerini bana anlatabilen, sorunlarına dışarıda çözüm aramayan birisi olduğunu, Mehmet Kaplan ile ilişkisinde herhangi bir psikolojik bunalımı bulunmadığını ve kesinlikle intihar etmiş olamayacağını aktardı.

Duygu Delen olayında son durum ne! Cinayet mi intihar mı? ile ilgili etiketler duygu delen Mehmet Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.