Dusko Tosic'in Guangzhou R&F kariyeri sona erdi

Beşiktaş'ın eski Sırp futbolcusu Dusko Tosic, boşa çıktı. Son 2.5 yıldır Çin Süper Ligi ekibi Guangzhou R&F forması giyen 35 yaşındaki stoper duygusal bir veda mesajı yayınladı. Tosic, Çin'e transfer olurken Beşiktaş'a 4.5 milyon euro kazandırmıştı.

Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden Dusko Tosic, 2.5 yıldır formasını giydiği Çin Süper Ligi ekibi Guangzhou R&F'ten ayrıldığını açıkladı. Instagram hesabından bir paylaşım yapan Sırp savunmacı,

"Guangzhou R&F kulübüne ve beni 2.5 yıldır destekleyen Çinli taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Burada gerçekten çok mutlu günler geçirdim ve her zaman kalbimin bir köşesinde kalacak. Bu güzel şehirden ayrılacak olmaktan dolayı üzgünüm ama yeni fırsatlar ve yeni maceralar için de heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Tosic'in menajeri yakın tarihte verdiği bir röportajda, "Tosic Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istiyor. Eğer Beşiktaş da isterse devre arasında çok düşük bir maliyetle bu transfer gerçekleşebilir" demişti.

Dusko Tosic'in Guangzhou R&F kariyeri sona erdi

Dusko Tosic'in Guangzhou R&F kariyeri sona erdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Dusko Tosic
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.