Duru Kurt kimdir? | Youtube'da silah zoruyla şarkı söyletilen kadın kim?

Ekşisözlük'te açılan bir başlık herkesi bu arayışa itti. Müzik hayatına yeni atılmış bir şarkıcı olan Duru Kurt'un söylediği parçalar üzerinden açılan başlığın ismi ise 'silah zoruyla şarkı söyletilen kadın' olara açtılar. Bu başlığın altına gelen yorumlar ise birbirinden ilginç. Peki Duru Kurt Kimdir? Silah zoruyla şarkı söyletilen kadın kim sorularının cevabı haberimizde. İşte detaylar

Duru Kurt kimdir? Ekşisözlük'de fenomen haline gelen bir başlıkla herkes Duru Kurt ismini aratmaya başladı. 'silah zoruyla şarkı söyleyen kadın' isimli başlığın altıan binlerce yorum gelmesinin ardından merak eden herkes Duru Kurt ismini merak ediyor. İlk single çalışması olan “VIP” Ağustos 2017’de yayınlanmıştır. Ardından Kasım 2017’de ikinci single çalışması olan “Paparazzi” yayınlanmıştır ve ardından Mayıs 2018'de üçüncü single'ı "Orda Burda" çıkmıştır. Bu çalışmaların söz-müzik ve aranjesi kendisine aittir. Peki Duru Kurt Kimdir? Silah zoruyla şarkı söyletilen kadın kim? İşte detaylar...

Duru Kurt kimdir? | Youtube'da silah zoruyla şarkı söyletilen kadın kim?

İŞTE DURU KURT'UN EN SON ÇIKAN SİNGLE'I

Duru Kurt kimdir?

Duru Kurt, besteci ve müzik yapımcısıdır. Aynı zamanda vokaldir.

Müziğe olan ilgisini küçük yaşlarda farketmiş ve akademik eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel müzik çalışmalarına başlamıştır.

Kendi ismini taşıyan müzik yapım firması ve sahip olduğu Müzik Eseri Yapımcı Belgesi ile yapımlarının zorunlu kayıt tescilini alabilmekte ve dijital platformlara koyabilmektedir. Digital altyapılı stüdyosunda aranje, mixing ve mastering yapmaktadır.

Duru Kurt kimdir? | Youtube'da silah zoruyla şarkı söyletilen kadın kim? - Resim : 2

İlk single çalışması olan “VIP” Ağustos 2017’de yayınlanmıştır. Ardından Kasım 2017’de ikinci single çalışması olan “Paparazzi” yayınlanmıştır ve ardından Mayıs 2018'de üçüncü single'ı "Orda Burda" çıkmıştır. Bu çalışmaların söz-müzik ve aranjesi kendisine aittir. Bu çalışmalar dinleyicilerin ilgisini çekmiş ve beğeni toplamıştır.

Kendi şarkılarına yine kendisinin söz yazmasının ve seslendirmesinin bir bütünlük kazandırdığını düşünmektedir. Yine de, projelerinde her zaman ekip çalışmasına açıktır.

Daha çok, yaşanmışlıklar ile bağdaşmayan, hayal gücünden yola çıkmış, arabesk olmayan ve eğlenceli şarkılar yapmak istemektedir. EDM/Pop tarzında single ve remix çalışmalarında ve DJ’lik alanında uzmanlaşmaktadır.

Akademik olarak, lisans eğitimini Business Studies alanında Bournemouth University’de ve yüksek lisans eğitimini Organisational Behaviour üzerine London School of Economics and Political Science’da tamamlamıştır.

1990 Bandırma doğumludur. Üniversiteden önce, çocukluk ve lise yılları orada geçmiştir.

Aynı zamanda, Türkçe-İngilizce yeminli tercümandır.

'SİLAH ZORUYLA ŞARKI SÖYLEYEN KADIN' BAŞLIĞINA GELEN YORUMLAR

Ekşisözlük'de açılan başlıkla fenomen olan Duru Kurt'a Ekşisözlük yazarlarının birbirinden ilginç yorumları...

"çok korkmuş, ve duru bize bişeyler anlatmaya çalışıyor."

"ağır botoks içerir."

"yeminli tercümanlığı daha iyi yapacağını düşündüğüm, cici bir hanım abla."

"kamu spotu tadında bir şarkı ve klip olmuş, umarım böyle sesi olup şarkı söylemeyi düşünenleri vazgecirip amacına ulaşır."

"sağlık bakanlığının yasakladığı "lanet olsun bazı şeyler" adlı listede yer alan kadın."

"klibi izleyince şunu düşündüm. bu klibin bir yönetmeni, sanat yönetmeni, kameramanı fln var. bu kişiler bu şarkı için çalışıyorlar belki de 15-16 saatlerini buna harcıyorlar. yönetmen planlarını alıyor ve çektiğinden tatmin olup "tamam, kestik" diyor. kurgucu saatlerce bu kişinin suratını ve sesini duyarak kurgu yapıyor. içlerinden en iyi planları seçmeye çalışıyor. aman tanrım! dünya gerçekten çok garip bir yer..."

"banka hesapları fetö tarafında ele geçirilmiş de evdeki ziynet eşyaları yerine şarkı söylenmesi istenmiş olabilir."

"kaynak gözlüğü ve kulak koruyucu olmadan izlemeyin."

"hiç mi eşin dostun yok be ablacım, hiç kimse mi bir şey demedi ?"

Duru Kurt kimdir? | Youtube'da silah zoruyla şarkı söyletilen kadın kim? ile ilgili etiketler duru kurt duru kurt kimdir silah zoruyla şarkı söyleyen kadın orda burda vıp paparazzi ekşisözlük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.