Dünyanın en çok kazanan sporcuları açıklandı: O sporcunun kazancını duyan hayretler içerisinde kaldı!

Sporcular, yeteneklerine ve biraz da menajerlerinin kabiliyetlerine bağlı olarak servet kazanabiliyor. Yetenekli futbolcular, doğru hamlelerle kazancını her geçen yıl artırıyor. 2023 yılı için en yüksek kazanç elde eden futbolcular belli oldu. İşte detaylar…

Sporcular kariyerlerine başladıktan sonra ne kadar iyi olduklarına bağlı olarak yüksek kazanç elde edebiliyor. Ancak sadece iyi bir sporcu olmak da yeterli olmuyor. Takım seçimlerinin doğru yapılması, yeteneklerin korunması, özel hayata dikkat edilmesi gibi pek çok detay da iyi bir kariyer için önemli oluyor. Spor takımları yetenekli olsa bile sorun yaratan, disiplinsiz davranan sporcularla çalışmak istemiyor.

Sporcuların başarılı olmasında menajerlerinin payı da büyük oluyor. Menajerler, sporcuları doğru yönlendirerek daha fazla başarıya ulaşmalarına yardımcı oluyor. 2023 yılı için hangi sporcunun daha fazla kazandığı belli oldu. Açıklanan verilere göre en çok kazanan isimler arasında futbol, basketbol, boks ve tenis dallarından isimler bulunuyor.

RONALDO ZİRVEYİ KİMSEYE BIRAKMADI

Dünyanın en çok kazanan sporcuları açıklandı: O sporcunun kazancını duyan hayretler içerisinde kaldı!

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, 2023’de en fazla kazanan sporcuları açıkladı. Buna göre en çok kazanan sporcuların ilk üçü futbol camiasının ünlü isimleri oldu. Ronaldo 136 milyon dolar ile ilk sırada yer alıyor. Suudi Arabistan takımı Al Nassr’a gittikten sonra Ronaldo, iki kat daha fazla kazanmaya başladı.

Ronaldo’yu Lionel Messi takip ediyor. Messi, Arjantin Milli Takımı’nın dünya kupası almasında önemli katkılar sundu. Paris Saint-Germain forması giyen Messi, 130 milyon dolar kazanç elde ediyor. Messi’yi 120 milyon dolarla Kylian Mbappe takip ediyor.

LİSTEDE BASKETBOL CAMİASINDAN İSİMLER DE VAR

Futbolculardan sonra listede bir basketbolcu yer alıyor. Los Angeles Lakers oyuncusu LeBron James 119,5 milyon dolar kazanıyor. Meksikalı boksör Saul Alverez’in kazancı 110 milyon dolar olarak açıklandı.

Ünlü tenisçi Roger Federer 95,1 milyon dolar tutarında kazanç elde ediyor. Golfçüler kazanç konusunda Federer'i geçiyor. Dustin Johnson 107 milyon dolar, Phil Mickelson 106 milyon dolar kazanıyor.

Ünlü basketbolcu Stephan Curry 100,4 milyon dolar kazanıyor. Kevin Durant ise 89,1 milyon dolar ile çok kazananlar arasında yer alıyor.

Dünyanın en çok kazanan sporcuları açıklandı: O sporcunun kazancını duyan hayretler içerisinde kaldı! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Lionel Messi LeBron James Basketbol futbol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.