Dünyaca ünlü aktör Hugh Jackman'in acı kaybı! Babası Chris Jackman hayata gözlerini yumdu

Hugh Jackman, sosyal medya hesabından babası Chris Jackman'ın 5 Eylül sabahı yaşamını yirtirdiğini duyurdu. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Jackman, üzüntüsünü de dile getirdi.

52 yaşındaki Avustralyalı aktör ve yapımcı Hugh Jackman babası Chris Jackman'ın, geçen pazar, ülkesi Avustralya'da kutlanan Babalar Günü'nün ilk saatlerinde huzur içinde son nefesini verdiğini bildirdi.

Dünyaca ünlü aktör Hugh Jackman'in acı kaybı! Babası Chris Jackman hayata gözlerini yumdu


Usta oyuncu, babasının kaybı nedeniyle derin bir üzüntü duymasının yanı sıra şükran ve sevgiyle dolu olduğunu da mesajına ekledi. Hugh Jackman "Babam tek kelimeyle, olağanüstü bir adamdı. Hayatını ailesine, işine ve inancına adamıştı" diye yazdı.

Jackman mesajını "Şimdi onun huzur içinde uyuması için dua ediyorum" diyerek bitirdi. Ünlü oyuncunun bu paylaşımına aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu takipçilerinden çok sayıda yorum ve taziye mesajı geldi.


CHRİS JACKMAN HAKKINDA

Hugh Jackman'ın babası Christopher John Jackman, İngiltere'de dünyaya gözlerini açtı. Fakat Hugh Jackman'ın doğumundan önce Avustralya'ya göç etti ve orada kendine bir hayat kurdu. Eşinin aniden evi terk etmesinden sonra ise aralarında Jackman'ın da bulunduğu dört çocuğunu kendisi büyüttü, onlara hem annelik hem babalık yaptı. Kendisi 8 yaşındayken annesinin evi terk ettiğini anlatan Jackman, o sürecin ilk günlerinde babasının her gece eşinin geri dönmesi için dua ettiğini belirtmişti. Fakat, eşi dönmeyince Christopher John Jackman, çocuklarını kendisi büyüttü.

 

Dünyaca ünlü aktör Hugh Jackman'in acı kaybı! Babası Chris Jackman hayata gözlerini yumdu ile ilgili etiketler Hugh Jackman Christopher John Jackman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.