Dünya Kız Çocukları Günü mesajları! 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli mesajları...

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları! 2012 yılından beri 11 Ekim, "Dünya Kız Çocukları Günü" olarak kutlanmaktadır. Birleşmiş Milletlere üye ülkeler tarafından alınan karar ile 11 Ekim "Dünya Kız Çocukları Günü" olarak kutlanmaya başladı. İşte en güzel 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü mesajları...

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları! Ayrımcılığın önlemek için 11 Ekim günü Dünya Kız Çocukları Günü kutlanarak kız çocuklarının hayat koşulları iyileştirilme çalışıyor. 11 Ekim, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından Dünya Kız Çocukları Günü olarak ilan edildi. İşte Dünya Kız Çocukları Günü mesajları!

Bugün Dünya Kız Çocukları Günü… Kızlarımızı okutacağız, bu topraklara yararlı birer bireyler haline getireceğiz.

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları! 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli mesajları...

İnsanlığın umudu, sevinci, şiiri kız çocuklarıdır. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun”

Onlar bu dünyanın en güzel nimetleri… Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun.Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı seviyor,önemsiyoruz

Okuyan ve sevgiyle büyüyen her kız çocuğu yarınlar için 1 umuttur. Aydınlık yarınları kızlarımızla el ele kuracağız!

Kız çocukları bizim geleceğimiz değerlerini bilelim..

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları! 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli mesajları... - Resim : 2

Bir kız çocuğu egitilirse, Bir anne yetişir. Bir anne okursa, tüm insanlık aydınlanır. Benim kızım okuyacak Dünya kız çocukları günü kutlu olsun

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ NEDİR?

2012 yılında kız çocuklarına karşı ayrımcılığın önlenmesi, onların insan hakları karşısında kendilerini tam ve etkili ifade edebilmesi adına ''Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'' tarafından 11 Ekim ''Dünya Kız Çocukları Günü'' olarak ilan edildi. 6 yıldır dünya genelinde 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü olarak kutlanıyor.

BAKAN SELÇUK'TAN MESAJ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla paylaştığı mesajda, "Ülkemin kız çocuklarına. Gördüğün tüm güzellikler insan içindir. Bilim, sanat, edebiyat, fikirler, buluşlar, yenilikler hepsi bizim için. Her birine sıkıca tutun ve bağını asla kopartma. Hayal et ve üret, hepimiz için elinden gelenin en iyisini yap." ifadelerini kullandı.
Bakan Selçuk, Dünya Kız Çocukları Günü sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, kendi seslendirdiği videolu mesaja yer verdi.

Selçuk, "#seniyiyseniyiyiz" etiketiyle paylaştığı videoya, "Kız çocuklarına söylediklerim ve söyleyeceklerim vardı. Bugün buna vesile olsun. Her birinin önünde eğilip tek tek, gözlerinin içine bakarak anlatmak isterdim. Söyleyeceklerimi kendi sesimle duyurmak istedim. Siz de onlara anlatın ki güzel yaşasınlar." notunu ekleyerek, şunları kaydetti:

"Ülkemin kız çocuklarına. Gördüğün tüm güzellikler insan içindir. Bilim, sanat, edebiyat, fikirler, buluşlar, yenilikler hepsi bizim için. Her birine sıkıca tutun ve bağını asla kopartma. Hayal et ve üret, hepimiz için elinden gelenin en iyisini yap.

Narin kelebekler gibi uçmak istediğin zamanlar olacak, ama her zaman ayaklarını yere sağlam bas. Başkasının sözüyle, bakışıyla, görüşüyle eksilmeyeceğini bil; tamamlanmak için de iltifata ihtiyacın olmadığını unutma. Aynada ne görürsen o, içindekinin yansımasıdır. Aklınla, kalbinle ve duruşunla güzelsen yaşam boyu çok güzelsin ve bunu asla kaybetmeyeceksin. Dünyaya geldiğin gün sana bahşedilenlerle ve bunun üzerine koyduğun bütün güzelliklerle çok değerlisin. Biz ancak; #seniyiyseniyiyiz."

Dünya Kız Çocukları Günü mesajları! 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü resimli mesajları... ile ilgili etiketler 11 Ekim dünya kız çocukları günü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.