Bursa'da yaşayanlar dikkat! Eşini kaybeden kadınlara 1000 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte Bursa dul maaşı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara "Sosyal Yardım Programları" çerçevesinden nakit para yardımı yapıyor. Bu kapsamda, Son resmi nikahlı eşini kaybeden kadınlara 1000 TL ödeme yapılıyor. İşte Bursa dul maaşı başvurusu! Ayrıntılar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı maddi yardıma ihtiyacı olan pekçok vatandaşa destek olmaya devam ediyor. Gıda, doğum, askerlik gibi sosyal yardım projeleri dışında sadece kadınlara gönelik maddi destek projeleri de bulunuyor.

Bu çerçevede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son resmi nikahlı eşini kaybetmiş olan kadınlara iki ayda bir 1000 TL ödeme yapılıyor. 

Bursa'da yaşayanlar dikkat! Eşini kaybeden kadınlara 1000 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte Bursa dul maaşı başvurusu...

AİLE BAKANLIĞI BURSA DUL MAAŞI DETAYLARI

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, hanede sosyal güvencesi olan birey bulunmayan, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ve son resmi nikahlı eşini kaybetmiş kadınlara yöneliktir.

Bu sosyal yardım kapsamından sadece son resmi nikahlı eşini kaybetmiş3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan  kadınlar yararlanabilir.

AİLE BAKANLIĞI DUL MAAŞI NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dul maaşı tutarı 1000 TL'dir. Ödemeler her ay için hesaplanıp 2 ayda bir yapılmaktadır.

DUL MAAŞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Dul maaşı almak isteyen kadınların Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına T.C. kimlik kartları ile başvuru yapmaları yeterlidir. Buna ek olarak, e-Devlet sistemi üzerinden de, arama bölümüne "sosyal yardım" yazarak kolay başvuru yapabilirsiniz. 

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TELEFON VE ADRES BİLGİLERİ 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgiler ise şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

 

Bursa'da yaşayanlar dikkat! Eşini kaybeden kadınlara 1000 TL sosyal yardım parası veriliyor! İşte Bursa dul maaşı başvurusu... ile ilgili etiketler Bursa Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım dul maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.