Dua Lipa kimdir? Bilet fiyatları kaç para olacak? Ne zaman Türkiye'ye gelecek?

Son dönemde popüler olan dünyaca ünlü Dua Lipa, Türkiye'de konser vermek için gün sayıyor. Vatandaşlar Dua Lipa'yı büyük bir coşkuyla bekliyor. Dua Lipa'nin Türkiye'de konser vereceğini duyan yurttaşlar, Dua lipa'yı araştırmaya başladılar. Peki Dua Lipa kimdir? Ne zaman gelecek? Dua Lipa konseri nerede olacak? Bilet fiyatları kaç para olacak?

26 Mayıs akşamı Şampiyonlar Ligi Finali'nde maç öncesi konser veren Dua Lipa, Türkiye'ye geliyor. Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Dua Lipa, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dua Lipa'nın Türkiye'de konser vereceğini duyan vatandaşlar büyük gün için geri sayıma geçti. Peki Dua Lipa kimdir? Ne zaman gelecek? Dua Lipa konseri nerede olacak? Bilet fiyatları kaç para olacak?

Dua Lipa kimdir? Bilet fiyatları kaç para olacak? Ne zaman Türkiye'ye gelecek?
TÜRKİYE'YE İLK KEZ GELİYOR

23 yaşında dünya müzik listelerinin üst sıralarına adını yazdırmayı başaran Dua Lipa, "Regnum Live in Concert" kapsamında 14 Ağustos 2018 günü saat 20.00'da Antalya'da konser verecek. Regnum Carya Golf and Spa Resort' ta vereceği konserin fiyatları kişi başı 800 TL olacak. İlk kez Türkiye'ye gelecek şarkıcı, Türk hayranları için şarkılarını seslendirecek.

MÜJDEYİ TWİTTER HESABINDAN VERDİ

Son dönemin en iyi kadın vokallerinden olan genç yıldız Dua Lipa, twitter paylaşımıyla Türkiye'deki sevenlerine 'Festival tarihleri yüklendi.

Dua Lipa kimdir? Bilet fiyatları kaç para olacak? Ne zaman Türkiye'ye gelecek? - Resim : 2


BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Dua Lipa kimdir?

Dua Lipa, 22 Ağustos 1995 yılında, Londra’da İntgiltere’de dünyaya gelmiştir. Adı yani “Dua” Arnavutça bir kelime olup “Seni seviyorum“ve “istiyorum” veya “ihtiyacı var” anlamlarına gelmektedir. Ailesi,Kosova’dan etnik birer Arnavut’tur.

Dua Lipa, Sylvia Young Theatre School’da okumuştur. Kosova’nın bağımsızlığını ilan ettiği zamana denk gelen 2008 yılında ailesi ile birlikte Kosova’ya göç etmişlerdir. 15 yaşında iken tekrar Londra’ya dönmüş ve arkadaşları ile birlikte yaşamaya başlamıştır.Burada yaşamasının /geri dönmesinin asıl amacı bir müzik kariyeri oluşturmaktı.16 yaşında model olarak çalışmaya başlamıştır.

Babası geçmiş zamanda bir Rock müzisyeniydi ve onun müziklerini dinleyerek çocukluğunu geçirirken ,14 yaşındayken favorileri Christina Aguilera ve Nelly Furtado şarkılarını YouTube üzerinde cover’layıp yayımlamıştır.

2015 yılında Lipa ilk albümü için Warner Bros. Records ile çalışmaya başladı. Ağustos 2015’te ilk single’ı olan “New Love“ı yayımladı. Lucy Taylor tarafından yazılan ikinci single’ı “Be the One,“ı Ekim 2015’te çıkardı.

Lipa, müzik tarzını “Dark Pop” olarak tanımlar ve bilinir.

Kendi isminin başlık olarak kullanıldığı debut stüdyo albümü 2 Haziran 2017‘de yayımlanmak üzere planlanmıştır.

2018 Nisan sonunda dünyanın en çok kazanan Dj’lerinden Calvin Harris’in, One Kiss adlı parçasında vokal olmuştur.

Dua Lipa kimdir? Bilet fiyatları kaç para olacak? Ne zaman Türkiye'ye gelecek? ile ilgili etiketler Dua Lipa Türkiye Konser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.