Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir,kaç yaşında merak ediliyor. TV8’de yayınlanan moda yarışmasının yeni yarışmacısı Serap Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında hakkındaki detaylı bilgiler haberimizde.

Doya Doya Moda yarışmasına yedinci yarışmacı olarak bu hafta katılan isim Serap Kalaycıoğlu oldu. İddialı yarışmacıların arasına yeni katılan yarışmacı ilk haftadan hünerlerini gösterebilecek mi merak ediliyor. Hafta sonuna doğru toplam puanları ile altın kolye almayı planlayan yeni yarışmacı Serap Kalaycıoğlu kimdir?

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Doya Doya Moda yarışmasına Antalya’dan katılan Serap Kalaycıoğlu 30 yaşındadır.4 yıllık evli olan Serap Kalaycı oğlunun 2,5 yaşında bir oğlu bulunmaktadır. 4 Yıldır ev hanımı olan Serap Kalaycıoğlu daha önceden özel bir şirkette yönetici yardımcılığı yapmıştır. 42 Beden olan Serap Kalaycıoğlu 1,72 boyundadır.

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında?

 90 kilo olan Serap Kalaycıoğlu üstüne yakışan her şeyi giyer. Rakiplerinin ondan korkmasına gerek olmadığını ama üstüne oynarlarsa da karşılık vereceğini söyleyen Serap Kalaycıoğlu kendini göstermeye geldiğini söyledi.

İlk gününde seçtiği giysileri ile jüri üyelerinden 5 puan alan Serap Kalaycıoğlu Cuma gününe kadar kendini kanıtlayabilecek mi merak ediliyor.

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Doya Doya Moda Serap Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Serap kalaycıoğlu kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.