Doya Doya Moda jürisi Doğuş Çabakçor kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda jürisi Doğuş Çabakçor kimdir, kaç yaşında araştırılmaya başlandı. 29 Aralık Salı günü Doya Doya Moda yarışmasına jüri olarak katılan DJ Doğuş Çabakçor’un hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Doğuş Çabakçor kimdir sizler için haberimizde.

Doya Doya Moda jürisi Doğuş Çabakçor kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? TV8 ekranlarının sevilen moda programı Doya Doya Moda yarışmasında ayrılan Kemal Doğulu’nun yerine bugün jüri olarak gelen Doğuş Çabakçor’un kim olduğu merak ediliyor. Peki, Doya Doya Moda’nın konuk jürisi Doğuş Çabakçor kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Doya Doya Moda Doğuş Çabakçor kimdir?

Doğuş Çabakçor 5 Mart 1987 yılı Ankara doğumludur. 33 yaşındaki DJ ilk, orta ve son olarak Fen Lisesinden mezun olan Çabakçor Lisans Eğitimini İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır. Doğuş Çabakçor günümüzde hem Dj’lik yapmakta hem de Youtube’da açtığı kanalda video paylaşımında bulunmaktadır.

Doya Doya Moda Doğuş Çabakçor kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Türk iş adamı, eğitimci ve girişimci Enver Yücel’in kızı Begüm Yücel ile olan evliliğinden 2 oğlu vardır. Çiftin 8 yıl süren evliliği 2020 yılında sona erdi.

Doya Doya Moda Doğuş Çabakçor kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor'un Instagram hesabına Dogus Cabakcor (@doguscabakcor) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

 

Doya Doya Moda jürisi Doğuş Çabakçor kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Doğuş Çabakçor kimdir kaç yaşında nerelidir Instgram adresi ne yeni jüri üyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.