Domenec Torrent'in tazminatı ne kadar? İspanyol teknik direktörün kritik Kayserispor sınavı...

Galatasaray'da Fatih Terim sonrası teknik direktörlüğe getirilen Domenec Torrent'in takımdaki geleceği daha şimdiden tartışma konusu oldu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar "Guardiola'nın yardımcısı"ndan pek etkilenmiş değil. Bülent Korkmaz'ın ismi Torrent'in alternatifi olarak anılıyor. Peki, Domenec Torrent kovulursa ne kadar tazminat ödenecek?

Dört maçta topladığı 1 puanla Galatasaray'daki geleceği daha şimdiden tartışma konusu olan Domenec Torrent'in gönderilmesi halinde alacağı tazminat belli oldu.

Hürriyet gazetesinin haberine göre sözleşme bitiş tarihinden önce Torrent'in gönderilmesi halinde tecrübeli isim 2 milyon 775 bin Euro alacak.

Elmas, Terim'in yerine bir dönem Pep Guardiola'nın ekibinde yer alan 59 yaşındaki Domenec Torrent'i getirdi. Ancak İspanyol çalıştırıcı taraftarın gözüne girebilmiş değil. Sosyal medyada geçtiğimiz gün Bülent Korkmaz lehine binlerce paylaşım yapıldı. Son olarak Alanyaspor'da çalışan Galatasaray efsanesi Korkmaz'ın takımın başına getirilmesi ihtilaler dahilinde...

Galatasaray'a 1,5 yıllık imza atan Domenec Torrent, bu sezon 1 milyon 225 bin Euro, gelecek sezon için ise 1.5 milyon Euro kazanacak. Sarı-kırmızılıların Kayserispor maçından yenilgiyle ayrılması durumunda Torrent ile yollar ayrılabilir.

Domenec Torrent'in tazminatı ne kadar? İspanyol teknik direktörün kritik Kayserispor sınavı... ile ilgili etiketler Galatasaray Domenec Torrent bülent korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.