Asya piyasaları öncesinde Dolar tırmanıyor! İşte Kapalıçarşı'da Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı!

Pazar gününde Asya piyasaları öncesinde Dolar, Euro ve Sterlin’in son güncel fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Kapalıçarşı’da Dolar 13.47 TL, Euro 15.28 TL ve Sterlin ise 18.27 TL’den alıcı buluyor.

23 Ocak Pazar gününde yeni hafta başlamadan Asya piyasalarının hemen öncesinde Dolar ve Euro’nun son fiyatlarını merak eden yatırımcılar döviz kurlarını yakından inceliyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Merkez Bankası'nın yılın ilk toplantısında faizi sabit bırakmasının ardından döviz piyasasında sakin bir seyir gözlemleniyor.

Son dönem içerisinde 13-14 TL arasında seyreden dolar/TL bazında son olarak 13,47 TL, Euro 15,28 TL ve Sterlin ise 18.27 TL’den alıcı buluyor.

Asya piyasaları öncesinde Dolar tırmanıyor! İşte Kapalıçarşı'da Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da Güncel Döviz Kurları

Dolar: 13.47 TL
Euro: 15.28 TL
Sterlin: 18.27 TL

Asya piyasaları öncesinde Dolar tırmanıyor! İşte Kapalıçarşı'da Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Dolar Euro Kapalıçarşı döviz kurları Asya piyasaları serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.