Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi bitiyor mu?

FOX TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Dokuz Oğuz dizisi final yapıyor. Diziyi yakından takip edenler Dokuz Oğuz neden final yapıyor sorusuna yanıt aramakta. Peki, Dokuz Oğuz dizisi bitiyor mu?

Cumartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Yasemin Allen ile Kubilay Aka'nın oynadığı Dokuz Oğuz dizisi final yapmaya hazırlanıyor. 6. bölümde final yaparak izleyenlere veda etmeye hazırlanan Dokuz Oğuz dizisiyle ilgili açıklama bekleniyor.

Dokuz Oğuz neden final yapıyor?

Başrollerinde asemin Allen ile Kubilay Aka'nın oynadığı Dokuz Oğuz dizisi reytinglerde düşüş yaşadığından dolayı 6. bölümle final yapıyor.

Dokuz Oğuz

Dokuz Oğuz dizisinin final kararı gündem oldu. Daha önceki haftalarda final yapacağı iddia edilen ve 4. bölümde de reytingleri karşılamayan Dokuz Oğuz dizisinin 6. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Dokuz Oğuz dizisinin 26 Mart Cumartesi akşamında 6. bölümle final yapacağı belirtildi.

Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi bitiyor mu? ile ilgili etiketler Dokuz Oğuz Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.