Doğuş'un 'geçmicek' adlı şarkısı Tarkan'ın 'geççek' şarkısına gönderme mi?

Megastar Tarkan'ın geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü ve siyasi tartışmalara neden olan 'Geççek' şarkısının ardından şarkıcı Doğuş'tan 'Geçmicek' adlı bir şarkı geldi. Yeni şarkısını yakında dinleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Doğuş, şarkısının Tarkan'a bir gönderme olup olmadığı karşısında bakın ne cevap verdi...

Tarkan'ın 'pandemi şarkısı yaptım' diyerek geçtiğimiz günlerde dinleyiciyle buluşturduğu ''Geççek'' şarkısı tartışmalara neden olmuştu. Şimdi de şarkıcı Doğuş 'Geçmicek' isimli şarkısını dinleyiciyle buluşturmak için kolları sıvadı. Şarkısının adının 'Geçmicek' olduğu ortaya çıkmasının ardından ünlü şarkıcının Tarkan'a gönderme yaptığı öne sürüldü.

Yeni şarkısının henüz yayınlanmayan klibinden ortaya çıkan görüntülerde Doğuş'un kaptan üniforması ile dans ettiği görülüyor.

Geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü verdiği konserde hayranlarıyla buluşan Doğuş, yeni şarkısı için "Tüm seven kalpler için hazırladım. Şarkım yakında sizlerle buluşacak." ifadelerini kullanmıştı.

Tele1’den Rabia Azra Sözcü’ye konuşan Doğuş, "Şarkınız Tarkan’a bir gönderme mi?" sorusu karşısında "Tarkan’a diss attım diyelim" ifadelerini kullandı.

Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısını birçok kişinin 'politik' yorumlamasını değerlendiren Doğuş, "Tarkan’ın siyasi bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Güzel bir şarkı yapmış ama biz de eskilerdeniz. Cevap olarak ona diss attım o kadar hakkım olsun bence. Geçmeyecek, hiçbir şey geçmeyecek maalesef. Her şey daha kötüye gidiyor. Şarkıyı dinleyip klip izlendiğinde kime ne demişim, ne mesaj vermişim her şey anlaşılacak. Şarkı birkaç gün içerisinde çıkacak" diye konuştu.

Doğuş'un 'geçmicek' adlı şarkısı Tarkan'ın 'geççek' şarkısına gönderme mi? ile ilgili etiketler Tarkan doğuş Geççek geçmicek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.