18. yaşını kutlayan bir genç, doğum günü hediyesi olarak 1 milyon dolarlık piyango bileti aldı!

Kaliforniyalı bir genç, 18. yaş hediyesi olarak alınan bir piyango biletinin birincilik ödülü sahibi olduğu ortaya çıkınca yeni yaşını 1 milyon dolarla kutladı.

Kaleb Heng, California Piyango yetkililerine, yasal olarak piyango oynamasına izin verildiği ilk gün olan 18. doğum gününde büyükannesinin ona The Perfect Gift kazı-kazan bileti verdiğini söyledi.

18 yaşına 1 milyon dolar kazanacağından habersiz olan Heng, "Annem beni balığa götürüyordu ve yolda piyango kazımaya karar verdim. Kenara çekmek zorunda kaldık... Tam 1 milyon dolardı ve henüz kimliğim bile yoktu. Geri döndük ve eve gittik çünkü bileti alabilmem için önce bir kimlik almam gerekiyordu." dedi.

18. yaşını kutlayan bir genç, doğum günü hediyesi olarak 1  milyon dolarlık piyango bileti aldı!

Şanslı Heng mi desek yoksa Heng'in şanslı büyükannesi mi?

Piyangoyu '12'den' vuran gencin babannesi, 1 milyon dolar ödülü kazanan kazı-kazan biletini ABD, Turlock'taki Oasis Market'ten satın aldı.

Yeni yaşını milyon dolarla kutlayan genç, para ödülünün üniversite masraflarını karşılama ve geleceğe yatırım yapmaya gideceğini söyledi.

Verdiği röportajda son sözleri "Oldukça heyecanlandım! Bunu kesinlikle beklemiyordum," diyen Heng, bir anlamda 18. yaş gününde 1 milyon dolarlık bir hediye almış oldu. 

18. yaşını kutlayan bir genç, doğum günü hediyesi olarak 1 milyon dolarlık piyango bileti aldı! ile ilgili etiketler ABD Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.