Dilber'in dansı sosyal medyayı sallamıştı! Erkal Sonel: Yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı!

Yılmaz Erdoğan'ın yakında ekrana gelecek olan yeni projesi "İnci Taneleri", ilk tanıtım videosuyla büyük ilgi çekmişti.

"Dilber" fragmanı, Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansının yanı sıra Sincanlı Erkal’ın “Gemileri Yakarım” şarkısı eşliğinde, dikkat çekici bir şekilde sunuldu. Tanıtım, yılbaşından hemen önce yayınlanmasının ardından kısa sürede YouTube, Instagram, Facebook gibi birçok sosyal medya platformunda 26 milyonun üzerinde izlenerek büyük bir rekora imza attı.

Diziye dair merakın iyice arttığı son günlerde Sincanlı Erkal olarak dikkatleri üzerine çeken sanatçı Erkal Sonel o şarkının hikayesini Kanal D Haber’e anlattı. Erkal Sonel duygularını şu cümlelerle ifade etti:

Dilber'in dansı sosyal medyayı sallamıştı! Erkal Sonel: Yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı!

"YILDIZIM YILMAZ ERDOĞAN SAYESİNDE PARLADI"

“Ben bile şok oldum. Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Gerçekten arayan arayana... Hollanda’dan, Belçika’dan, Danimarka’dan... Her yerden mesaj ve telefonlar geliyor."

Çekimlerin 10 saat sürdüğüne de değinen ünlü isim “Aslında her şey bir anda sahnede gelişti. Çekimler yaklaşık 10 saat sürdü ve 10 saat boyunca canlı canlı çaldık.” ifadelerini kullandı.

Dilber'in dansı sosyal medyayı sallamıştı! Erkal Sonel: Yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı! - Resim : 2

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

 

Dilber'in dansı sosyal medyayı sallamıştı! Erkal Sonel: Yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı! ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.