Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu ayrıldı mı?

Ocak ayında, oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve meslektaşı Birkan Sokullu arasında başlayan aşkın aynı hızla bittiği iddia edilmişti. Magazin manşetlerinin ilk sırasında yer alan ayrılık haberlerinin doğru olup olmadığı iki tarafında hayranları tarafından aranıyor. Ünlü çift hakkındaki bir diğer söylenti ise bu ayrılığın sebebi olan kişinin Berrak Tüzünataç olduğuna ilişkin. Peki Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu ayrıldı mı? Ayrılık nedeni Berrak Tüzünataç mı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu ayrıldı mı? Bir süredir beraber olan ve çok beğenilen bir ikili olan Birkan Sokullu- Dilan Çiçek Deniz çiftinin ayrılık haberleri kulislerde konuşuluyor. Bu iddiaların aslını merak eden sevenlerinin aklında soru işareti oluştu. Peki Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu ayrıldı mı? Ayrılma sebebi Berrak Tüzünataç mı? Ayrıntılar aşağıda...

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu ayrıldı mı?

AYRILDILAR MI?

Ocak'ta başlayan ilişkileriyle gündeme gelen oyuncular Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu'nun kısa bir süre önce ilişkiyi bitirdiği iddia edilmişti. İkili, bu durumla ilgili sessiz kalırken önceki akşam Arnavutköy'de görüntülenen Birkan Sokullu, söylenitlerle ilgili ilk kez konuştu.

İLK KEZ KONUŞTU

Birkan Sokullu, "Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim ki Dilan'la saygı ve sevgi çerçevesinde ayrıldık" dedi.

Birkan Sokullu ve kendinden yaşça küçük olan Dilan Çiçek Deniz'in hala sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeleri de ayrılığın arkadaşça olduğunun kanıtıydı.

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu ayrıldı mı? - Resim : 2

 Ünlü çiftin aldığı kararın kulislerde duyulmasıyla da ortaya 'Berrak Tüzünataç' iddiası çıktı. Kasım 2018'de ayrıldığı üç yıllık sevgilisi Birkan Sokullu'yla fotoğraflarını Instagram'dan ısrarla silmeyen Berrak Tüzünataç'ın inadı, Deniz'i rahatsız etti.Berrak Tüzünataç'ın aşkıyla barışmaya çabaladığını öğrenen genç oyuncu, Sokullu'ya rahatsızlığından bahsetti.

BERRAK TÜZÜNATAÇ İDDİASI

Birkan Sokullu da Berrak Tüzünataç'la dost olduklarını ve görüşmeye devam edebileceğini söyleyince Dilan Çiçek Deniz, ilişkisini bitirme kararı aldı.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

Birsen Berrak Tüzünataç (d. 2 Kasım 1984, Yalova), Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Lise eğitmini Koç Özel Lisesi'nde tamamlamış, ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler yapımındaki küçük rolüyle de sinemaya başlayan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı tv dizisinde Vahide karakterine hayat veren oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin hayatını kaybetmesiyle yapımdan ayrılmıştır. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu (doğumu 6 Ekim 1985, İstanbul), Türk oyuncu ve mankendir.

HAYATI

Birkan Sokullu, 1985 senesinde İstanbul’da doğdu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığından mezun oldu. 10 senelik profesyonel basketbol geçmişi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra  2003 yılında, Best Model of Turkey ’de 3.lük derecesi bulunuyor. 13 Temmuz 2012 yılında evlendiği oyuncu Aslı Enver ile 26 Ağustos 2015 tarihinde ayrılmıştır.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

1995 yılında Sivas'ta dünyaya gelmiştir. Ailesi öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin ismi ise Hale Temizyürek’dir. Lisede iken üç yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşına geldiğinde Liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü almıştır. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Oyuncu 15 yaşındayken “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 senesinde Miami’de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

İlk oyunculuğu 2015'te Star TV kanalındayayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte oynadılar. Ancak dizi düşük reytinglerden dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonra final yapmıştır.

2015 yılında yayınlanmakta olan "Güneşin Kızları" dizisine dahil oldu. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ”Güneşin Kızları” dizisinde, ‘Elif’ karakterine hayat verdi.

Oyuncu Ağustos 2016 yılında başlayıp Haziran 2017 de final yapan "Bodrum Masalı" adlı dizide başrolde yer aldı. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır.

Oyuncu aynı zamanda 2016'da Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan ödülüne layık görülmüştür. 2018 yılında Avon'un ruj reklamında yer aldı.

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Berrak Tüzünataç Birkan Sokullu
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.