Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson'un düğünü iptal mi edildi? Beklenen açıklama geldi...

2014 yılında katıldığı güzellik yarışmasında ikinci olan ve Çukur dizisinde canlandırdığı Sena rolüyle hafızalara kazınan 27 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz yıl Aralık ayında evlilik teklifi aldığı ve 'evet' yanıtını verdiği İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson ile düğünlerini ertelediklerini açıkladı.

Genç ve başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile kendisinden 10 yaş büyük İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson, geçtiğimiz haftalarda birlikteliklerinin birinci yıldönümlerini kutlamışlardı. Hayatını birleştirmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson'un düğünü ertelendi.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Aralık 2021'de Boğaz'da evlilik teklifi alıp, 'Evet' yanıtını verdiği İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Dilan Çiçek Deniz düğünü ertelediklerini açıkladı.

 Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson'un düğünü iptal mi edildi? Beklenen açıklama geldi...

''DÜĞÜN İPTAL OLMADI, ERTELEMEK ZORUNDA KALDIK''

Geçtiğimiz haziran ayında aşk yaşamaya başlayan ve bu yaz dünyaevine girmeleri beklenen ünlü oyuncu ve Thor Saevarsson, sürpriz bir karara imza attı. Bebek'te görüntülenen Deniz, yönetmen sevgilisi ve kendinin iş yoğunluğu nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirtti.

27 yaşındaki güzel, şu ifadeleri kullandı: ''Düğün iptal olmadı. Benim çekimlerin başlıyor. Thor’un kendi işleri var. Bu yüzden düğünü ertelemek zorunda kaldık.''

Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson'un düğünü iptal mi edildi? Beklenen açıklama geldi... - Resim : 2

 

Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson'un düğünü iptal mi edildi? Beklenen açıklama geldi... ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Düğün Thor Saevarsson
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.