Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer arasındaki buzlar eridi! Yunan Adaları'nda barış kutlaması

Eski sevgilisinden çocuğu olduğunun ortaya çıkmasından sonra eşiyle büyük bir kriz yaşayan Dila Tarkan, son yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Dağhan Doğruer ile arasındaki buzları erittiklerinin sinyallerini verdi.

Kısa bir süre öncesinde Atina’da dünya evine giren Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer çifti sosyetik playboyun eski sevgilisinin açıklamaları sonrasında bir anda gündemde yer almışlardı. Dağhan Doğruer'in eski aşkı Mina Safavi'den bebeği olduğu ortaya çıkmış ve Safavi, iş adamından nafaka talebinde bulunmuştu.

Skandalın patlak vermesi akabinde bebeğine hamile olan Tarkan, soluğu hemen Bodrum’da ailesinin yanında almıştı.

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer arasındaki buzlar eridi! Yunan Adaları'nda barış kutlaması

Aralarında büyük bir kriz çıkan Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer, yaşanan olayın ardından ilk kez birlikte sosyal medya paylaşımlarını dün gerçekleştirdi. Şimdilerde Dila Tarkan’ın ailesiyle beraber Yunan Adaları’nı gezen ikilinin barışmasına ise araya giren aile büyüklerinin vesile olduğu belirtildi.

Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer arasındaki buzlar eridi! Yunan Adaları'nda barış kutlaması ile ilgili etiketler Dila Tarkan Dağhan Doğruer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.