Depremin şiddeti gözler önünde! Hatay Havalimanı pisti yarıldı, araçlar asfalttaki dev yarıklara düştü

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve bir çok şehir de hissedilen depremin şiddetini Hatay Havalimanı'ndan gelen görüntüler gözler önüne serdi. Binaların yıkıldığı kentte arama kurtarma çalışmaları devam ederken, korkunç manzara gün ağarınca ortaya çıktı. Havalimanı pisti yarıldı, araçlar dev yarıkların içine düştü.

Kahramanmaraş’taki 7.4 büyüklüğündeki deprem, 10 ilde yıkımlara yol açarken; Hatay'dan gelen görüntüler dehşete düşürdü. Deprem nedeniyle Hatay merkez ve ilçelerinde çok sayıda bina yıkılırken, birçoğu da hasar gördü. Dörtyol ve Payas ilçelerinde 5 katlı bir binanın yıkıldığı bilgisine ulaşılırken, Reyhanlı ve Erzin ilçelerinde de evlerin zarar gördüğü ve çökmeler meydana geldiği kaydedildi.

Depremin şiddeti gözler önünde! Hatay Havalimanı pisti yarıldı, araçlar asfalttaki dev yarıklara düştü

Merkezde de çok sayıda binanın yıkıldığı Hatay’da, depremin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

HAVALİMANININ PİSTİNDE YARIKLAR OLUŞTU

Depremden etkilenen havalimanın pistinde tahribat oluştu. Hatay Havalimanı’nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü.

Depremin şiddeti gözler önünde! Hatay Havalimanı pisti yarıldı, araçlar asfalttaki dev yarıklara düştü - Resim : 2

KARAYOLUNDA ASFALT YARILDI, ARAÇLAR İÇİNE DÜŞTÜ

Kırıkhan-Reyhanlı Yolu Akpınar Mevkii'nde de asfaltın çöktüğü ve bazı araçların oluşan dev yarıkların arasına düştüğü görüldü.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, yaptığı açıklamada "Hatay Havalimanı şu anda uçuşa kapalı. Maraş ve Antep'i de sivil uçuşlara kapatmış durumdayız." ifadelerini kullandı.

Depremin şiddeti gözler önünde! Hatay Havalimanı pisti yarıldı, araçlar asfalttaki dev yarıklara düştü ile ilgili etiketler Hatay Kahramanmaraş deprem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.