Depremde aile yakınlarını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez aldığı acı haberle yıkıldı

Hatay’daki depremde 10'dan fazla yakınını kaybeden müzisyen Karsu Dönmez'in nenesi saatler sonra enkazdan sağ olarak çıkarılmıştı. Karsu Dönmez'in enkazdan kurtarılan nenesinden acı haber geldi. Şarkıcı, acı haberi sosyal meya hesabından "Nur içinde yat nenem" şeklindeki paylaşımıyla duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremde Hataylı şarkıcı Karsu'nun bazı aile üyeleri göçük altında kalmıştı. 'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerde Karsu'nun nenesi ve amcası sağ olarak kurtarılmıştı. Karsu'nun nenesi yaşamını yitirdi.

Karsu'nun enkazdan kurtarılan nenesi vefat etti

ENKAZDAN KURTARILAN NENESİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Karsu Dönmez, bir acı daha yaşadı. Ünlü şarkıcının, enkazdan kurtarılan nenesi vefat etti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Karsu Dönmez, gönderisinde "Nur içinde yat nenem" ifadelerini kullandı.

karsu dönmez

Nenesiyle çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Karsu Dönmez'e, hayranları baş sağlığı mesajları yaşadı.


DEPREMZEDELER İÇİN KAMPANYA DÜZENLEDİ


Öte yandan Hatay’ın Karsu Köyü'nden 1990'da Hollanda’ya göç eden bir ailenin kızı olan Karsu, Hollanda’da depremzedeler için düzenlenen bağış gecesinde yardım toplamıştı. Hollanda Kralı’nın Kuzey eyalet temsilcisi Arthur van Dijk, konserdeki davetlileri bağış kampanyasına katılmaya davet etmişti. Konserdeki bağış kampanyasında 41 bin 520 Euro (835 bin TL) toplanmıştı.

Karsu'nun enkazdan kurtarılan nenesi vefat etti

 

 

 

Depremde aile yakınlarını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez aldığı acı haberle yıkıldı ile ilgili etiketler Karsu deprem Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.