Depremde 10 akrabasını kaybeden Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Türk asıllı Hollandalı şarkıcı Karsu Dönmez, Hatay'da yaşayan akrabalarını depremde kaybetti. Ailesinden 10 kişiyi depremde kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, NTV’de Mesut Yar’ın programına bağlandı ve konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan, FOX Haber yayınına da katılan ünlü sanatçı, Hollanda'da deprem bölgesi için şu ana kadar 20 milyon euro toplandığını ve yardımların devam edeceğini belirtti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma sebebiyet veren 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremde 10 ilimizde ağır yıkımlar meydana geldi. Hataylı şarkıcı Karsu Dönmez'in de bazı aile üyeleri ise göçük altında kaldı.

AKRABALARI DEPREMDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Halası, amcası, nenesi, kuzenleri ve yeğenleri enkaz altında kalan Karsu, katıldığı canlı yayınlarında gözyaşları içinde bölgeye yardım istemişti. Nenesi ve amcasının mucize kurtuluşuyla büyük sevinç yaşayan Karsu'nun yeğeni, kuzeni ve kuzeninin eşi hayatını kaybetti.


Türk kökenli anne Birgül ve baba Alpaslan Dönmez'in kızları olarak dünyaya gelen ve yaşamını Hollanda'da sürdüren Karsu Dönmez, Mesut Yar’ın programına telefonla bağlandı. Büyük bir üzüntü yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı konuşmakta güçlük çekti.

Dönmez, yakınlarının kaybıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: ''Babamın ablası Aliye halam, Tuna ablam ve kocası ile oğlu... Aytül ablamın 3 kızı ve kocası, Meral teyzem hayatını kaybetti. Nenem çok şükür 89 yaşında, onu kurtarabildiler. Fehime amcam da kurtuldu. Anlatmama gerek yok, bütün Türkiye bunları yaşıyor. Bizim Dönmez ailemizde böyle durum.''


HOLLANDA'DA ŞU ANA KADAR 20 MİLYON EURO TOPLANDI

Öte yandan Karsu Dönmez, FOX Haber yayınında da Hollanda'da büyük bir yardım kampanyasının başlatıldığını belirtti. Bütün Hollanda'nın ayağa kalktığını belirten Karsu Dönmez, toplanan bağış miktarının da 20 milyon euro olduğunu söyledi.

Karsu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ''Tüm Türkiye'ye baş sağlığı diliyorum. Halamı, kuzenimi, çocuklarını, kocasını kaybettik. İnanılmaz acılar içindeyiz şu an. Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Hatay'da ailemiz var ve mesajlarını alıyoruz. Buradan tır yolladık ama çok para lazım. Hollanda ayağa kalktı burada. 1 haftadır tüm ünlüler bağış kampanyası başlattı. Çocuklar okulda kampanya başlattı. Televizyonda kampanyalar devam edecek. 'Türkiye bizim arkadaşımız' diye yayın yapılıyor. Şu ana kadar 20 milyon euro para toplandı. Sanatçıyım ama aynı zamanda yemek programı var, Hatay'da çektik. İnanılmaz acı bir şey. 2 hafta sonra yemek programı, belgesel burada başlayacak. Whatsapp grubumuz var, yemekleri konuşurken şimdi neleri konuşuyoruz o grupta. Kendi vakfım da var. Kitabımla 170 bin euro topladık. 1 lira bilse olsa herkes destek versin''

 Karsu Dönmez, nenesinden gelen güzel haberi ve akrabalarının vefatını Instagram hesabından yaptığı bu paylaşımlarla duyurmuştu...

Depremde 10 akrabasını kaybeden Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

Depremde 10 akrabasını kaybeden Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu - Resim : 3

Depremde 10 akrabasını kaybeden Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu - Resim : 4

Depremde 10 akrabasını kaybeden Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu - Resim : 5

 

 

Depremde 10 akrabasını kaybeden Karsu Dönmez canlı yayında gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Karsu deprem Hatay Hollanda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.