Şarkıcı Karsu Dönmez'in halası depremde hayatını kaybetti

Günlerdir Hatay'da yaşayan ailesinin enkaz altında olduğunu söyleyerek gözyaşları içinde yardım isteyen şarkıcı Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla halasının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma sebebiyet veren 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremde 10 ilimizde ağır yıkımlar meydana geldi. Hataylı şarkıcı Karsu'nun bazı aile üyeleri ise göçük altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken yaşamını Hollanda'da sürdüren Türk kökenli anne Birgül ve baba Alpaslan Dönmez'in kızları olarak dünyaya gelen Karsu Dönmez de Hatay'daki akrabalarından haber alamadığını açıklamıştı.

Aile üyelerinin fotoğraflarının yer aldığı paylaşımına "Türkiye ve Suriye'deki tüm insanlara yardım edin" notunu düşen Karsu Dönmez, "Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. 'Karsu sen nasılsın, ailen nasıl?' diye soruyorsunuz hep. Bizde çok kayıp var; nenem, halam, kuzenlerim yok. Hatay'a çok yardım gitmediğini duyuyorum ailemden. Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" ifadelerini kullanmıştı.


HALASININ VEFAT ETTİĞİNİ DUYURDU

Halası, amcası, nenesi, kuzenleri ve yeğenleri enkaz altında kalan Karsu, katıldığı canlı yayınlarda gözyaşları içinde yardım isteyen Karsu'nun nenesi ve amcası sağ olarak kurtarıldı. Dönmez, nenesinin enkazdan sağ olarak çıkarıldığını "Nenem bulundu. Allah'ım çok şükür. Dualarım sizinle..." sözleriyle duyurmuştı.

Karsu Dönmez

Instagram hesabından halasının vefat ettiğini duyuran şarkıcı "Melek oldu melek. Nur içinde yat halacığım" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, enkaz altında kalan kuzenleri ve yeğenlerinin kurtarılması için de paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Karsu Dönmez

 

Şarkıcı Karsu Dönmez'in halası depremde hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Karsu deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.