Denver ve Phoenix turladı, Atlanta herkesi şaşırttı!

NBA'de playoff heyecanı geçtiğimiz gece oynanan 3 maçla devam etti. Phoenix ve Denver tur atlarken, Atlanta 3-0 geride olduğu seride durumu 3-2'ye getirdi.

NBA'de playoff heyecanı sürüyor. Geçtiğimiz gece oynanan üç maçta bir üst tura yükselen iki takım belli oldu. Diğer seride ise altıncı maça gidildi. İşte detaylar...

ATLANTA HAWKS İKİNCİ MAÇINI KAZANDI

Doğu Konferansı eşleşmesinde Atlanta Hawks, TD Garden'da oynanan karşılaşmayı 119-117 kazanmayı başardı ve seride durumu 3-2'ye getirdi.

Atlanta'nın serideki ikinci maçını kazanmasında en büyük faktör olan Trae Young, bitime 2,1 saniye kala bulduğu üçlük isabeti ile maçı getirdi. Young karşılaşmayı 38 sayı, 13 asist, 4 ribaund ve 2 top ile bitirdi.

Celtics'te Jaylen Brown 35 sayı, 7 ribaund ve 5 asistle mücadele etti.

DENVER FAZLA UZATMADI

Batı Koferansı'nda ise Denver, Minnesota'yı serinin 5. maçında 112-109 yenerek seriyi 4-1 kazandı ve Batı yarı finallerine yükseldi.

Denver Nuggets'ta Jamal Murray 35 sayı, Nikola Jokic ise 28 sayı, 17 ribaund, 12 asist, 2 blok ve 2 top çalma ile triple-double mücadeleyi tamamladı.

Timberwolves'ta Anthony Edwards 29 sayı, 8 ribaund, 7 asist ile oynadı.

BOOKER VE DURANT SUNS'I UÇURDU

Phoenix Suns, yıldızlarından yoksun LA Clippers'ı 136-130 mağlup edip seriyi 4-1 kazanarak, Batı yarı finallerinde Denver Nuggets'ın rakibi olmaya hak kazandı.

Devin Booker 19/27 şut isabetiyle 47 sayı, 8 ribaund, 10 asist, Kevin Durant ise 31 sayı, 6 ribaund ve 4 asistle oynadı.

Clippers'ta Norman Powell 27 sayı, 2 ribaund ve 3 asistle mücadele etti.

Denver ve Phoenix turladı, Atlanta herkesi şaşırttı! ile ilgili etiketler NBA Denver Nuggets Phoenix Suns Atlanta Hawks Boston Celtics
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.