Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 41. hafta maçında şampiyonluk adaylarından Galatasaray deplasmanda küme düşmesi kesinleşen Denizlispor ile karşılaşıyor. Futbol severler de Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. Peki, Galatasaray nasıl şampiyon olur?

Süper Lig’de 41. hafta karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Denizlispor karşısına çıkıyor. Son hafta maçında sahasında Beşiktaş’ı derbi maçta 3-1 deviren Galatasaray yeniden şampiyonluk için umutlanırken zirve hesapları da yapılıyor.

DENİZLİSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

11 Mayıs 2021 Salı akşamında Denizli Atatürk Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak Denizlispor Galatasaray maçı Bein Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz haftalarda küme düşmesi kesinleşen Denizlispor, 11 haftadır 3 puana hasret. Son haftada deplasmanda Hatayspor’a 1-0 kaybeden Denizlispor, ligin ilk yarısında da deplasmanda Galatasaray’a 6-1 kaybetmişti.

Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Son haftada derbi maçta Beşiktaş’ı 3-1 deviren Galatasaray zirve ile arasındaki puan farkını 3’e indirmeyi başardı. 4 haftada topladığı 12 puanla şampiyonluk için yeniden umutlanan Galatasaray zirve iddiasını devam ettirmek için bu maçtan da 3 puan çıkarmak zorunda.

Stat: Denizli Atatürk Stadyumu
Tarih: 11 Mayıs 2021 Salı
Saat: 20.30
Yayın: Bein Sports 3

Denizlispor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Denizlispor Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.