Denizlerimizde yüzme suyunda koronavirüs var mı?

Denizlerimizde yüzme suyunda koronavirüs var mı? Sağlık Bakanlığı’nın 'Yüzme Suyu Takip Sistemi' ile 35 ilde belirlenen bin 377 farklı noktadan 15 günde bir su numuneleri alınıyor. İşte son bilgiler...

Denizlerimizde yüzme suyundaki plajlarda Sağlık Bakanlığı’nın 'Yüzme Suyu Takip Sistemi' ile vatandaşlar şimdiden tatil yapacakları yerdeki plajların sağlık yönünden nasıl olduğunu ve denizlerimizde yüzme suyunda koronavirüs olup olmadığını merak ediyor.

Sağlık Bakanlığı, daha güvenli bir tatil için plajlarda deniz suyunun sağlık açısından risk oluşturup oluşturmadığını 'Yüzme Suyu Takip Sistemi' ile an be an yerinde takip ediyor. Bu bağlamda 35 ilde belirlenen bin 377 farklı noktadan 15 günde bir su numuneleri alınarak İl Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlileri tarafından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte incelemeye alınıyor.

Numune alımları için plajların en kalabalık noktaları tercih edilirken vatandaşların özellikle koronavirüs nedeniyle bakanlığın yüzme takip sistemine yoğun ilgi gösterdikleri de gelen son haberler arasında yerini aldı. Tatilciler, 'https://yuzme.saglik.gov.tr/' internet adresine girerek, gideceklerin tatil bölgesindeki deniz suyunun kalitesini de öğrenebilecekler.

Denizlerimizde yüzme suyunda koronavirüs var mı? ile ilgili etiketler Deniz yüzme suyu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.