Deniz Seki'nin yüzüne ne oldu? Son halini görenler tanıyamadı

Son dönemde verdiği kilolarla ve yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren 51 yaşındaki Deniz Seki, Instagram hesabından yeni bir fotoğraf karesi yayınladı. Seki'nin paylaştığı fotoğrafta olduğundan çok farklı görünmesi dikkat çekti. Takipçileri ünlü şarkıcıyı tanımakta zorlandı.

Deniz Seki'nin sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafını takipçileri kendisine benzetemedi. Verdiği kilolarla 36 bedene kadar düşen ve fit haliyle dikkat çeken Deniz Seki'nin son pozu sosyal medyayı salladı.

 YENİ İMAJI OLAY OLDU

2.5 ayda 22 kilo veren ve günden güne eriyen Deniz Seki son olarak imaj değişikliğine gitmişti. Tarzında büyük bir farklılık yapan şarkıcı sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarına uyguladığı filtre ve photoshoplarla da daha önce çok kez gündem olmuştu. Seki, Instagram hesabından 'Misssss gibi deniz havası'' notunu düştüğü karesiyle bir kez daha sosyal medyaya damga vurdu. Yaptığı imaj değişikliğiyle bambaşka birine dönüşen şarkıcıyı takipçileri tanımakta zorlanınca fotoğrafını yorum yağmuruna tuttu.


İşte Deniz Seki'nin çok konuşulan o fotoğraf karesi...

Deniz Seki'nin yüzüne ne oldu? Son halini görenler tanıyamadı

 

 

 

Deniz Seki'nin yüzüne ne oldu? Son halini görenler tanıyamadı ile ilgili etiketler Deniz Seki Sosyal Medya estetik imaj photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.