Deniz kazası geçiren Ali Sabancı-Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Daha çok ameliyata girecek

Yunanistan'ın Leros Adası'nda zodyak bot ile deniz kazası geçirerek ağır yaralanan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri İstanbul'da devam ediyor. Çiftin sağlık durumuyla ilgili gelişmeler birçok kişi tarafından yakından takip edilirken Vuslat Sabancı'nın son durumu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Yunanistan'ın Leros Adası'nda zodyak bot ile deniz kazası geçiren Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri İstanbul'da sürüyor.

Kazada yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın yüzündeki travmalar nedeniyle çok sayıda ameliyat geçireceği belirtiliyor.

''ÇOK SAYIDA AMELİYATA GİRMESİ GEREKİYOR''

Sabah'tan Bülent Cankurt bugünkü yazısında Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili edindiği bir bilgiye yer verdi.

Cankurt konuya ilişkin yazısında  "Vuslat Doğan Sabancı'nın, eşi gibi hayati tehlike yaşamasa da çok uzun bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu bilgisini aldım. Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş. Estetik cerrah olan bir arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için 'Daha 9-10 ameliyat olması lazım' dedi" ifadelerini kullandı.

Deniz kazası geçiren Ali Sabancı-Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Daha çok ameliyata girecek ile ilgili etiketler Ali Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.