Yalanı patladı... Reha Muhtar'a Deniz Uğur'dan bir iftira daha: Bu kez de kanser dedi...

Reha Muhtar ve Deniz Uğur cephesinde sular durulmuyor. Reha Muhtar X üzerinden yaptığı paylaşım ile yeniden tartışmanın fitilini ateşledi. İşte kanser hastası olmadığını açıkladığı o sözler...

Velayet ve nafaka davası sebebi ile gündemden düşmeyen Deniz Uğur ve Reha Muhtar cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. 

Reha Muhtar ve Deniz uğur arasındaki nafaka tartışması yeniden gündeme geldi. Son olarak, velayet davasında nafaka kazanan Reha Muhtar, eski eşi Deniz Uğur'un, "Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur" sözlerine atıfta bulunarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

2010 yılında boşanmalarının ardından başlayan velayet mücadelesinde mahkeme, erkek çocuğun velayetini Reha Muhtar'a, kız çocuğun velayetini ise Deniz Uğur'a verdi.

Mahkeme süreci tamamlanan davada, Deniz Uğur'un Reha Muhtar'a oğlu için aylık 7 bin 500 TL nafaka ödemesine karar verildi. Kamuoyunda örnek karar olarak nitelendirilen bu durum, gündemde geniş yer buldu.


Nafaka kararının ardından ilk açıklama Deniz Uğur'dan geldi. X hesabından bir paylaşım yapan Uğur, şu ifadeleri kullandı: 

"ADAM OLMANIN CİNSİYETLE İLGİSİ YOK"

"Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar çünkü adamlık bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur."

Uğur'un açıklamalarının ardından, Instagram hesabından Yılmaz Erdoğan'ın anlattığı kısa bir hikayeyi paylaşan Reha Muhtar, eski eşine göndermede bulundu:

"İnsanın nefsine ağır gelen hakkında hayırlıdır" sözlerini paylaşmıştı.

REHA MUHTAR X ÜZERİNDEN PAYLAŞTI!

Reha Muhtar X üzerinden bir paylaşım yaptı.  Deniz Uğur mahkemede hakimi etkilemek için Reha Muhtar'ın kanser olduğunu beyan etmiş. Avukatı Mustafa Demiral fark etmiş. İşte o paylaşım...

Yalanı patladı... Reha Muhtar'a Deniz Uğur'dan bir iftira daha: Bu kez de kanser dedi... ile ilgili etiketler Reha Muhtar Deniz Uğur kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.