Deniz Akkaya'dan ikinci Haluk Levent bombası: "Dolandırdığı kişilerle görüştüm, platform kuracağım..."

Ünlü manken Deniz Akkaya, AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkındaki iddialarına bir yenisini daha ekledi. Akkaya, Haluk Levent tarafından dolandırıldığını iddia eden 5 kişiye ulaştığını ve daha fazlası olduğunu belirtti. Mağdurlar için bir platform kuracağını açıklayan Akkaya, "Az kaldı hazırlan" ifadelerini kullandı.

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yaraları sarmak için kenetlendi. Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgesi için yardım seferberliği başlatılırken sosyal medyada yürütülen bir algı operasyonu ile yardımlar devlet harici kurumlara yönlendirilmeye çalışıldı.

O kurumların başında gelen AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent hakkında çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi.

'MAZLUMLARA YAŞATTIKLARINI YAŞAYACAKSIN'

Ünlü manken Deniz Akkaya, dolandırıcılıkla suçladığı Haluk Levent'e yönelik, 'Az önce bunun 99 depreminde çadır almak için tefecilerin eline düştüm yalanı ile dolandırdığı ve 17 senedir bu işle uğraşan bir babayla konuştum. Yukarda Allah varsa sen bu mazlumlara yaşattıklarını yaşayacaksın.' sözlerini kullandı.

Deniz Akkaya Haluk Levent'i 2. kez bombaladı: Plastik kahramanın dolandırdığı kişilerle görüştüm

'PLASTİK KAHRAMAN'

Haluk Levent'i 'plastik kahraman' olarak tanımlayan Deniz Akkaya, bugün 5 kişi ile görüştüğü ve mağdur olanların sayısının daha da fazla olduğunu söyledi.

Deniz Akkaya Haluk Levent'i 2. kez bombaladı: Plastik kahramanın dolandırdığı kişilerle görüştüm

'SÖZ ARTIK MAĞDURLARDA'

Akkaya, mağdurların kendilerini daha iyi ifade etmeleri için bir platform oluşturacağını duyurarak 'Mağdurlar açıklamalarını kendileri yapsın istiyorum. Hepsiyle bu hafta sonu tek tek görüşeceğim. Söz artık mağdurlarda' ifadelerini kullandı.

'AZ KALDI HAZIRLAN'

Deniz Akkaya bir başka paylaşımında, 'Dünden defa kaç defa özür diledin acaba? Duruşsuzluk böyle bir şey! Saklayacak şeyi, olmayan adam elif gibi dik durur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan.' dedi.

Deniz Akkaya Haluk Levent'i 2. kez bombaladı: Plastik kahramanın dolandırdığı kişilerle görüştüm

SEZGİN BARAN KORKMAZ İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Haluk Levent'in, Sezgin Baran Korkmaz ile çekilen fotoğrafını da paylaşan Deniz Akkaya, 'Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir. Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur.' ifadelerine yer verdi.

Deniz Akkaya Haluk Levent'i 2. kez bombaladı: Plastik kahramanın dolandırdığı kişilerle görüştüm

Deniz Akkaya'dan ikinci Haluk Levent bombası: "Dolandırdığı kişilerle görüştüm, platform kuracağım..." ile ilgili etiketler Haluk Levent Deniz Akkaya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.