Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! Ala Tokel ile aşk mı yaşıyor?

Demet Özdemir'le geçtiğimiz aylarda boşanan Oğuzhan Koç, yeni bir aşk iddiası ile gündeme geldi. Koç'un sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki, ikili arasında aşk yaşanıyor mu? Ala Tokel, iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 26 Ağustos 2022 tarihinde görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Mutlu evlilikleri 8 ay süren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde ortaklaşa açtıkları davada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Özdemir ve Koç, mahkemede birbirlerinden hiçbir şey talep etmedi.

BİRLİKTE  GÖRÜNTÜLENDİLER!

Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç yeni bir aşk iddiası ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günler Alaçatı'da fenomen Ala Tokel ile görüntülenen Oğuzhan Koç'un Ala Tokel ile aşk yaşadığı iddia edildi.

ALA TOKEL'DEN AÇIKLAMA!

Arabada görüntülenen ikilinin tüm geceyi birlikte geçirmesi iddiaları güçlendirirken gerçek ortaya çıktı. Ala Tokel hakkında çıkan haberlerle dalga geçerek Oğuzhan Koç'un komşusu olduğunu söyledi.

Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! Ala Tokel ile aşk mı yaşıyor?

Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç hakkında bomba iddia! Ala Tokel ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.