Demet Akalın’dan ‘Romanlara Benziyorsun’ yorumuna şaşırtan cevap! ''Haram zehir zıkkım olsun''

Demet Akalın'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımın altına, "Romanlara çok benziyorsun" yorumu geldi. Yoruma büyük tepki gösteren Akalın'ın takipçisine verdiği cevap şaşırttı...

Magazin BuradaSosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Demet Akalın, son yorumuyla yine gündem oldu. Şarkıcı, kendisini Romanlara benzeten takipçisine sert cevap verdi.

“HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN…”

Demet Akalın’dan ‘Romanlara Benziyorsun’ yorumuna şaşırtan cevap! ''Haram zehir zıkkım olsun''

Kızı Hira ve arkadaşı Bahar Şer ile birlikte çekildikleri fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Demet Akalın, altına “Sizi merak eden güzel dostlarınızı arayıp sorun” notunu düştü. Şarkıcının takipçilerinden biri fotoğrafın altına “Romanlara çok benziyorsun” yorumunda bulununca olanlar oldu.

Demet Akalın’dan ‘Romanlara Benziyorsun’ yorumuna şaşırtan cevap! ''Haram zehir zıkkım olsun'' - Resim : 2

Bu benzetme karşısında sessiz kalamayan Demet Akalın, “Çingeneyim aşkım zaten. Yarı Tatar, yarı Laz, Yarı Boşnak, Yarı Çingene. Romanların g*tünü ye. O da haram zehir zıkkım olsun. Tamam!” diyerek tepkisini gösterdi. Şarkıcının o cevabı sosyal medyada gündem oldu.

 

Demet Akalın’dan ‘Romanlara Benziyorsun’ yorumuna şaşırtan cevap! ''Haram zehir zıkkım olsun'' ile ilgili etiketler Demet Akalın Instagram Sosyal Medya fotoğraf paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.