Berfu ile Eser Yenenler enkazdan çıkarılan 2 köpeği sahiplendi

2019 yılında nikah masasına oturan 2015 Miss Turkey güzellerinden Berfu Yenenler (26) ile ünlü oyuncu Eser Yenenler (38) örnek bir davranışa imza attı. Kuzey Yenenler ve Mete Yenenler adında iki çocuğu bulunan çift, depremde sahibini kaybeden 2 köpeği sahiplendi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler, bölgeye gönderilen yardım çalışmalarına destek olup, maddi destekte bulunmaya devam ediyorlar. Bazıları da depremde ailesini kaybetmiş çocuklardan birine ‘koruyucu aile’ olmak için başvuruda bulunduklarını açıkladılar. Yaraları sarmak isteyen ünlü isimler, depremde ailesini kaybeden bazı çocukların eğitimlerine destek olacaklarını bildirdiler.

SAHİBİNİ DEPREMDE KAYBEDEN 2 KÖPEĞE EVLERİNİ AÇTILAR


Son olarak Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti, deprem bölgesinden 2 köpeği sahiplendiklerini duyurdular. Malatya'da enkazdan çıkarılan ve sahiplerini kaybeden 2 köpeği evlerine getiren Berfu Yenenler, çocukları ve sevimli iki köpeğin birlikte çekilen görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.


Berfu Yenenler, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma ''Malatya'da enkazdan cikan ailesini kaybetmis 2 dunya tatlisi kopege evimizi actik🥹 Yaralarimizi hep birlikte saricaz inaniyorum, boyle boyle elimizden ne gelirse ne yapabilirsek yapmaya devam edicez...'' notunu düştü.

Çift bu hareketiyle takdir topladı. Berfu Yenenler'in paylaşımı görenleri duygulandırdı.

 

Berfu ile Eser Yenenler enkazdan çıkarılan 2 köpeği sahiplendi ile ilgili etiketler Eser Yenenler Berfu Yenenler deprem Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.