DEM Parti Ağrı belediye başkan adayı Hazal Aras, oy veren askerlere hakaretler savurdu!

DEM Parti Ağrı belediye başkan adayı Hazal Aras, okullara oy kullanmaya gelen asker ve polislere hakaretler savurdu. Aras, Sırrı Sakık ile birlikte sınıflara girerek oy kullanan askerlere "gaspçı" dedi.

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Ağrı'da 'başka şehirden seçmen getirildiğini' iddia ederek polis ve askerleri hedef aldı.

Çekim yaptırdığı kişiye de kısık bir sesle "Bunları hızlı bir şekilde bütün Türkiye kamuoyuna..." direktifi vererek yaptığı provokasyonu açık etmişti. 

OY KULLANAN ASKERLERE 'GASPÇI' DEDİ

Sıkık ile birlikte oy kullanmaya gelen DEM Parti başkan adayı Hazal Aras, okullara oy kullanmaya gelen asker ve polislere hakaretler savurdu. Aras, Sırrı Sakık ile birlikte sınıflara girerek oy kullanan askerlere "gaspçı" dedi.

 

 

DEM Parti Ağrı belediye başkan adayı Hazal Aras, oy veren askerlere hakaretler savurdu! ile ilgili etiketler DEM Parti Yerel seçim Ağrı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.