DEM ile CHP'nin ittifakını ilk SuperHaber duyurmuştu: DEM Sözcüsü anlaştıkları 3 yeri açıkladı

CHP'nin DEM ile olan ittifakını ilk kez dün akşam SuperHaber duyurmuştu. DEM Parti'den yapılan açıklamada da bu ittifak doğrulandı. DEM Sözcüsü Ayşegül Doğan "Mersin, Akdeniz, Esenyurt'ta kent uzlaşısı sağlandı. Adana ve İstanbul'un bazı ilçelerinde görüşmeler sürüyor." dedi.

DEM Parti ile CHP ittifakı resmen açıklandı.

DEM Sözcüsü Ayşegül Doğan "Mersin, Akdeniz, Esenyurt'ta kent uzlaşısı sağlandı. Adana ve İstanbul'un bazı ilçelerinde görüşmeler sürüyor." dedi.

"KENT UZLAŞISI"

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP ve HDP yeni ismiyle DEM arasındaki aday pazarlığı devam ediyor. Başak Demirtaş'ın adaylıktan çekilme süreci sonrası pazarlıkta vites yükselten DEM "kent uzlaşısı" adı altında CHP ile bazı yerlerde ortak aday çıkardıklarını itiraf etti.

 

 

DEM ile CHP'nin ittifakını ilk SuperHaber duyurmuştu: DEM Sözcüsü anlaştıkları 3 yeri açıkladı ile ilgili etiketler DEM Parti CHP Esenyurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.