Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Deha Bilimlier sevilen şarkıları ve kişiliği ile dikkatleri üzerine topladı. Şarkıcı Deha Bilimlier kimdir, kaç yaşında, nerelidir sizler için detaylı bilgi haberimizde.

Deha Bilimlier bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Sevilen müziklerini canlı yayında seslendiren şarkıcı Deha Bilimlier’in hayatı ve müzikleri gündem oldu. İzmir’de yaşayan Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında sizler için derledik.

Deha Bilimlier kimdir?

Şarkıcı Deha Bilimlier, 4 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra müziğe yönelmiştir ve 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı yarışma katılarak Türkiye'de tanınan bir isim haline geldi. Bundan dört yıl sonra 2008 yılında çıkardığı albümle profesyonel müzik kariyerine adım attı.

Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

İlk albümünü 2013 yılında "Mutasyon" adı ile piyasaya süren Deha Bilimlier, çıkardığı albüm ile müzik dünyasında adını duyurmaya başladı. Deha Bilimlier, 2016 yılında çıkardığı "Kalben" adlı albümüyle de tanınan bir isim olmuştur.

Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Avukat Aslı Bilimlier ile evli olan Deha Bilimlier’in iki kız ve bir oğlan olmak üzere üç çocuğu vardır.

Instagram adresi ne?

Ünlü şarkıcının Instagram adresine DEHA BİLİMLİER ( @dehabilimlier ) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Deha Bilimlier kimdir hayatı nerelidir şarkıları Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.