Defne Samyeli televizyon programcılığına neden ara verdi?

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Defne Samyeli, neden televizyon programcılığına ara verdiğini açıkladı.

Fiziğiyle gençlere taş çıkartan Defne Samyeli işten aşka kadar pek çok konuda konuştu. Televizyonlara dönmek için "Aradığım gibi bir program yok" diyerek ekranlara dönmeyeceğinin de sinyalini verdi.

Güzel sunucu Instagram adresinden şu notu paylaştı:

"Televizyon programcılığına niye şimdilik ara verdim. Magazinci arkadaşlara uzun uzun anlatmışken siz arada soran takipçilerim için buraya fanlarımın sitesinden iletiyorum."

defne-samyel-201902YI

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatını Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olarak tamamladı. 1991 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasında üçüncü olan Samyeli, ardından haberciliğe başladı. Bir süre boyunca Kanal D ana haber bülteninde sunuculuk yapan Defne Samyeli, yaptığı haber sunumuyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür.

Defne Samyeli, sırasıyla Milliyet gazetesi köşe yazarlığı, SHOW TV ana haber editörlüğü, SHOW TV ana haber sunuculuğu ve Güneş gazetesi köşe yazarlığı yapmıştır.

2010 yılının Mayıs ayından itibaren bir süre boyunca "Defne Her Şey Bambaşka" isimli programı sunmuştur. Yaptığı röportajlar ile Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yapan Samyeli, 3 Ocak 2015'te gazeteden ayrılmıştır.

Defne Samyeli televizyon programcılığına neden ara verdi? ile ilgili etiketler Defne Samyeli Instagram Show TV ekranlara donmüyor tv+ proğram
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.