DeFacto Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

DeFacto Black Friday 2021 indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Efsane Cuma olarak bilinen ve 2003 yılında kurulan ve giyim perakendeciliği yapan DeFacto indirimleri merakla beklenmekte. Peki ama DeFacto Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? İşte, DeFacto indirimleri hakkında detaylı bilgiler.

2003 yılında kurulan ve 2005 senesinde ilk mağazasını açan DeFacto, dünya üzerinde 50’den fazla ülkede 500’den fazla mağazada 14 binden fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Türkiye’deki mağaza sayısı 300 olan DeFacto, 2013 yılında Türkiye'nin 36. büyük markası olmuştur.

Yurt içinde 300, yurt dışında da 205 mağazası bulunan DeFacto, Türkiye’nin ikinci büyük şirketi olma yolunda emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Kazakistan, Irak, Mısır, Belarus, Fas, Kosova, Arnavutluk, Tunus, Gürcistan, KKTC, Azerbaycan, Filistin, Lübnan, Ürdün, Romanya, Bulgaristan, Malezya, Pakistan, Katar, Özbekistan, Dağıstan, Bosna Hersek, Rusya, Ermenistan, Afganistan ve Ukrayna gibi ülkelerde de faaliyetlerde bulunmatadır.

DeFacto Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

DeFacto her sene müşterilerine sunduğu Black Friday indirimleri ile bilinmektedir.

DeFacto Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

DeFacto Black Friday 2021 indirimleri bu sene 26 Kasım Cuma günü başlayacaktır.

DeFacto Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar olacaktır.

DeFacto Black Friday 2021 indirimleri ne zaman? ile ilgili etiketler Black Friday defacto
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.